הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהפשוטה וקלה להכנה, נחטפת ברגע והילדים לא משאירים ממנה אפילו פירור מרוב שהיא טעימה.
מערבבים את כל מרכיבי העוגה יחד, מערבבים היטב. משמנים תבנית לאפייה מלבנית ויוצקים לתוכה את הבלילה. אופים בחום בינוני, 180 מעלות, כ-20 דקות. בודקים בעזרת קיסם אם העוגה מוכנה. אם הקיסם יוצא יבש העוגה מוכנה, אם לא אופים עוד קצת ובודקים שוב. מוציאים ומצננים..
מכינים את הציפוי: בתוך קערה חסינת אש מניחים שוקולד מריר שבור לקוביות ויוצקים עליו את הריצ'. ממסים במיקרוגל או בסיר כפול על אדים. מערבבים היטב, מניחים בצד להתקרר קצת ויוצקים את קרם השוקולד על העוגה. מטלטלים את התבנית לכל הכיוונים בזהירות על מנת שקרם השוקולד ימרח על כל העוגה. אפשר לקשט באבקת סוכר (לא חובה)..