טיפים

הוסיפי טיפ משלך

על מנת להוסיף טיפ חייבים להתחבר

פורסם 11/05/2017 | 00:41
לבצק שמרים 11-5-2017
מאת: ג'וליאנה רומני חכמון

הדרך הכי נוחה לבצק שמרים פשוט לשמן קערה ולסובב את הבצק מסביב שיטה קלה ונוחה מאוד

פורסם 11/05/2017 | 00:29
לבצק שמרים 11-5-2017
מאת: ג'וליאנה רומני חכמון

הדרך הכי נוחה לבצק שמרים פשוט לשמן קערה ולסובב את הבצק מסביב שיטה קלה ונוחה מאוד

פורסם 04/05/2017 | 08:23
הרחקת נמלים
מאת: מלכה זיידנר

בכדי להרחיק נמלים מהמטבח פזרי על השייש מקלות קינמון לא יותר מידי מספיק 2 או 3 מקלות

פורסם 27/03/2017 | 16:11
שיטה קלה לקילוף פלפל גמבה על האש
מאת: מלכה זיידנר

כשצולים פלפל גמבה על האש יש בסיום הצלייה להכניס לשקית ניילון לסגור לחמש דקות ואז לקלוף בקלות

פורסם 26/03/2017 | 16:59
ניקוי מיקרוגל
מאת: מלכה זיידנר

לתוך קערה לסחוט מיץ מ 2 לימונים לשים גם את הקליפה למלא בקערה מים לשים ביקרו להפעיל 3 דקות לחכות 5 דקות לפתוח ולנגב עם מטלית

פורסם 26/03/2017 | 16:55
עוגות שוקולד
מאת: מלכה זיידנר

בעוגת שוקולד תמיד תמיד לשים תמצית רום מחדד מוסיף טעם מעולה

פורסם 13/01/2017 | 11:55
חמין
מאת: מלכה זיידנר

מכנים חמין לאחר שמבשלים על הגז ולפני שמעבירים לתנור יש לחמם את התנור על חום גבוהה מאוד להכניס את הסיר ישר מהגז לתנור להשאיר כחצי שעה על חום גבוהה ורק לאחר שהחמין רותח בתנור להעביר ל100 מעלות או לחום שאתם נוהגים להשתמש

פורסם 07/01/2017 | 10:01
המלצות
מאת: מירי לוי

שלום!!!!!!ניסיתי את המתכונים של גוליאנה רמה 10 הכלטעים טעים מאוד הסבר מקצועי אהבתי את המרקים העוגות ישר כוחעלי והצליחי

פורסם 01/01/2017 | 17:43
בצק שמרים המיועד לטיגון
מאת: מלכה זיידנר

בבצק שמרים המיועד לטיגון כמו סופגניות או פריקסה ועוד כדאי לשים כף אחת של ערק או קוניאק או ויסקי למניעת חדירת שמן לבצק בזמן הויגון

פורסם 19/11/2016 | 08:35
שאריות
מאת: ג'וליאנה רומני חכמון

לחם ללא גלוטן שאפוי בבית. היתייבש לאחר מספר ימים. ניתן ליבש שוב בתנור. להכניס למעבד מזון ולפורר/ לטחון ויש לנו פרורי לחם. טעימים. הכמות הנותרת אפשר להקפיא בקופסא אטומה טובה.

פורסם 07/11/2016 | 12:11
כרוב לחיטוי
מאת: ג'וליאנה רומני חכמון

את עלי הכרוב תולשים ומניחים בקערת מים יוצקים חומץ 4 כפות לנטרל מזיקים למינהם ושוטפים במים קרים מהברז.

פורסם 01/10/2016 | 16:06
אורז לבן בוהק
מאת: עליזה אשר

בסוף בישול אורז לבן, יש להוסיף 1 כף חומץ סינטטי לבן, לערבב ולכסות את הסיר. רצוי לכסות את הסיר במגבת על מנת לשמור שהחום ישמר. יוצא אורז צח ומבריק

פורסם 27/09/2016 | 12:54
כלי הגשה ומפות
מאת: מלכה זיידנר

בסד החגים ממש בפתח כדאי לתכנן מראש באיזה מפות נשתמש באיזה כלים להגיש איך להגיש את הדגים באיזה כלי להגיש את הבשרים איך להגיש את התוספות אם צריך לקנות אז כמובן שזה גוזל זמן יקר הכינו מראש חג שמח

פורסם 26/09/2016 | 12:00
בצק שמרים
מאת: ג'וליאנה רומני חכמון

ניתן להקפיא. בצק שמרים לשם שימוש במועד מאוחר יותר. (עד חודשיים). מיד לאחר הכנתו. והוצאתו מהמערבל יש לעטוף את הבצק בניילון ולהכניס למקפיא. ניתן גם להקפיא גם מוצר מוכן(עוגה. לחמניות. ועוד) טרם אפייתו. יש להקפיד להכניס למקפיא לפני התפיחה.

פורסם 25/09/2016 | 09:55
מתנות לחג ומתנות בכלל
מאת: מלכה זיידנר

בסד החג בפתח ואם עדיין לא קניתם מתנות זה לא מאוחר כדאי להתייעץ עם המארח מה הם היו רוצים כמובן בסכום שהתכוונתם להוציא למתנה זה לא חייב להיות כלי לבית אלה אם כן המארחת תבקש זה יכול להיות משהו כמו כרטיסים למופע הצגה לסרט via כרטיסים לאטרקציה כלשהי כמו חמי געש סיור בארץ אם אתם קבוצה של מתארחים אפשר לקנות מתנה משותפת והכל כמובן בהתייעצות עם מקבל הצתנה ושימו לב מתנות אפשר להחליף תוך שבוע או שבועיים בלבד חג שמח

פורסם 20/09/2016 | 18:04
קנייה מסודרת
מאת: מלכה זיידנר

בסד החגים בפתח ערכי תפריט ורק לאחר מכן רשימת קניות מסודרת בהתאם לתפריט

פורסם 20/09/2016 | 18:03
אירוח קל ונעים
מאת: מלכה זיידנר

בסד החגים בפתח ואת מארחת בכדי לא ליצור לחץ ולהגיע חסרת כוחות לשולחן החג אפשר להכין חלק מהמנות מראש להקפיא ולהוציא בערב חג חג שמח

פורסם 20/09/2016 | 17:59
אירוח קל ונעים
מאת: מלכה זיידנר

בסד החגים בפתח ואת מארחת בכדי לא ליצור לחץ ולהגיע חסרת כוחות לשולחן החג אפשר להכין חלק מהמנות מראש להקפיא ולהוציא בערב חג חג שמח

פורסם 20/09/2016 | 17:48
בצק שמרים אורירי
מאת: מלכה זיידנר

בסד בכדי לקבל בצק שמרים אורירי במיוחד הוסיפו כפית אבקת אפיה בנוסף לשמרים

פורסם 14/09/2016 | 10:21
למנוע ספיחת שמן בזמן טיגון
מאת: ג'וליאנה רומני חכמון

להוסיף לבצק כפית קוניאק. לחצי קילו

פורסם 27/08/2016 | 22:59
כופתאות או קניידלך
מאת: ג'וליאנה רומני חכמון

חשוב שהבלילה תהיה דלילה למדי וחשוב לה לנוח לפני שצרים את הכופתאות ומבשלים אותן. זאת כדי שקמח המצות יספוג את הנוזלים.

פורסם 27/08/2016 | 22:56
לחזרת מבית טוב
מאת: ג'וליאנה רומני חכמון

לחזרת מתוצרת בית. כזאת שמכינים משורש מגורר וסלק אדום. כדאי להוסיף כף של חרדל טוב

פורסם 27/08/2016 | 22:54
פיטרוזיליה קצוצה
מאת: ג'וליאנה רומני חכמון

פירושה עלי פיטרוזיליה קצוצים. ללא הגבעולים. כדי להוריד את העלים מהגבעול. בקלות מחזיקים את הגבעול ותולשים את העלים שבקצהו העליון. עכשיו אוחזים את הגבעול ביד אחת. וביד השניה מחליקים את הבוהן והאצבע מלמעלה למטה. שאר העלים יורדים בקלות בתנועה זו

פורסם 27/08/2016 | 22:48
כדי לקבל קמח מצות עדין יותר
מאת: ג'וליאנה רומני חכמון

כדאי לעשות שתי פעולות. ראשית לשים את קמח המצות במעבד מזון ולהפעיל למספר שניות. לאחר מכן להעביר למסננת. כך יתקבל קמח דק יותר ועדין יותר

פורסם 23/08/2016 | 09:55
חשוב ומקל על העבודה מאד
מאת: ג'וליאנה רומני חכמון

מכינים את המצרכים לעוגה/ לתבשיל ולא מתרוצצים מהמקרר לכיריים לשיש. זה מאד מתיש מאד ולכן את המצרכים מכינים את כולם שיהיו בהישג יד. העבודה תזרום בקלילות.

פורסם 10/08/2016 | 17:50
אם והיה רצוי להוסיף
מאת: ג'וליאנה רומני חכמון

את ציר המרק לאורז לפי כמות האורז יוצא טעים להתעלפות. למדתי מאמי הגדולה בבישול. שהרבה למדו ממנה

פורסם 08/08/2016 | 13:52
צביעת בגדים.
מאת: ג'וליאנה רומני חכמון

בגדים שאיבדו מהצבע. בגדים בהירים ניתן לצבוע לצבעים אחרים.בגדים איכותיים שנמאס מהצבע ורוצים לשנות. מרתיחים מים בסיר עמוק ענק. יוצקים את הצבע ומערבבים לקבלת צבע אחיד. מכניסים את הבגד וכל הזמן מערבבים עם מוט/ מקל ארוך . לסובב עד שבגד ניתפס בצבע. מכבים להבה ושוטפים במים קרים מהברז היטב. לא לערבב את בגדים אחרים.

פורסם 08/08/2016 | 13:46
בהמשך לטיפ צביעת מקרונה
מאת: ג'וליאנה רומני חכמון

בכדי לקבל מבחר צבעים כל פעם מחדש . שוב חוזרים על הפעולה עם מים אחרים נקיים.

פורסם 08/08/2016 | 13:05
בהמשך לטיפ צביעת מקרונה
מאת: ג'וליאנה רומני חכמון

בכדי לקבל מבחר צבעים כל פעם מחדש . שוב חוזרים על הפעולה עם מים אחרים נקיים.

פורסם 08/08/2016 | 13:02
טיפ מעולה למסיבות גן ימי הולדת ובכלל להרשים בשולחנות
מאת: ג'וליאנה רומני חכמון

בסיר עמוק גבוה. מרתיחים מים יוצקים לסיר. מקרונה וצבע מאכל איכותי לא פשוט. ומבשלים יחד לקבלת הצבע הרצוי. ושוטפים היטב במים קרים מהברז.

פורסם 06/08/2016 | 17:59
טיפ עולמי וחסכוני חלב קוקוס
מאת: ג'וליאנה רומני חכמון

2 כוסות קוקוס. 2/12 כוסות מים רותחים להכנה בקערה מניחים קוקוס. ומעל יוצקים את המים הרותחים. מצננים עד לתערובת פושרת. מערבבים. מעבירים למעבד חשמלי ומעבדים 30 שניות. יוצקים למסננת מרופדת./גזה מעל קערה לוחצים כדי להוציא נוזלים. פנטסטיק

פורסם 05/08/2016 | 11:23
טיפ עולמייייייייייייייייייייייייייייייייייאגוזי מלך
מאת: ג'וליאנה רומני חכמון

להכניס אגוזי מלך לקערת מים עם 1 חבילה סודה לשתיה האגוזים משילים מעצמם את כל הריסוס הקטלני המים נעשים שחורים. והאגוזים טעם מהעץ טרי לחלוטין אין דברים כאלה

פורסם 04/08/2016 | 21:24
טיפ טעים ומוצלח מאד
מאת: ג'וליאנה רומני חכמון

תמיד היה כך אורז מטגנים ומוסיפים מים רותחים. אבל במקום מים תפלים מוסיפים ציר ממרק עוף. שבושל עם עוף וירקות ויש לנו אורז דליקטס שהרבה אנשים לא מכירים לדאבוני. המים של העוף מאוד טעימים ולאורז יש ארומה וטעם נהדר

פורסם 04/08/2016 | 21:19
טיפ שנתתי לפני 3 שנים.
מאת: ג'וליאנה רומני חכמון

ידוע ממחקרים שסוכר הוא הגורם לתחלואה ולכן אם משתמשים בכמות קטנה פחות. יותר יעיל לנו וגם טעים ולכן כתבתי לפני 3-4 שנים. שדי אם נשתמש בחצי הכמות שנימצא במתכון לעוגה. תמיד כתבתי 3/4 כוס זה הכמות המותרת והטעימה.

פורסם 01/08/2016 | 09:13
מתכון סודי
מאת: ג'וליאנה רומני חכמון

הצתברות אבן לקומקום החשמלי. תוך שניות וחסל. מניחים לתוך הקומקום חומצת לימון וראו הפלא ופלא. הקומקום בוהק בנקיונו לחלוטין

פורסם 28/07/2016 | 09:00
טיפ מעולה סודי מראש
מאת: ג'וליאנה רומני חכמון

לקחת קילו קמח מנופה לערבב עם 2 כפיות אבקת אפיה. יותר זול. והכמות פי 4

פורסם 25/07/2016 | 17:10
קומפלט פירות
מאת: מלכה זיידנר

בסד הילדים לא אכלו את הפירות אפשר להכין קומפוט פירות חתוכים מים סוכר מקל וניל לבשל על להבה קטנה עשרים דקות להגיש קר או להכין קונפיטורת פירות חתוכים סוכר קינמון הל פרוסת לימון לאדות על להבה נמוכה עד שהשירות מתרכזים לצנן ולהגיש על גלידה או עוגה או קונפיטורת ולהגיש אחרי הארוחה או למלא בבצק עלים

פורסם 24/07/2016 | 01:23
טעות משפט
מאת: ג'וליאנה רומני חכמון

מושלמת

פורסם 24/07/2016 | 01:22
אפשר גם כך
מאת: ג'וליאנה רומני חכמון

כשרוצים לאפות עוגה והתבנית לא מושלמת. על ידי תמיכה בצדדים עם 2 מכסים חסיני חום והעוגה יצאה מושחמת

פורסם 14/07/2016 | 13:09
איך למנוע חרקים מחסה כרוב וירוקים למינהם
מאת: ג'וליאנה רומני חכמון

בקערת מים יוצקים חומץ 1/4 כוס. ומכניסים את החסה/ ירוקים. / כרוב החומץ מנטרל את כל המזיקים למינהם תולעים חרקים. מוצאים מהמים ושוטפים במים נקיים

פורסם 09/07/2016 | 21:04
עשבי תיבול
מאת: מלכה זיידנר

בסד השתמשו לתבשילים ולמרקים בעשבי תיבול במקום אבקות מרק מוכנות

פורסם 09/07/2016 | 21:02
מופחת סוכר
מאת: מלכה זיידנר

בסד הפחיתו את כמויות הסוכר במתכונים גם אם תשימו 3/4 כוח סוכר במקום 1 כוס עדיין העוגה תהיה מתוקה ותצליח

פורסם 01/07/2016 | 15:43
בדיקת טעמים
מאת: מלכה זיידנר

בסד כשמכים תבשיל יש לבדוק ולתקן טעמים לפני שמורידים מהאש

פורסם 27/06/2016 | 18:09
מלח
מאת: מלכה זיידנר

בכל מתכון מתוק יש להוסיף קורט מלח מחדד את המתיקות

פורסם 25/06/2016 | 23:10
אורז אחד אחד
מאת: מלכה זיידנר

הסוד של אורז אחד אחד להוסיף לאורז בזמן הרתיחה 1 כף מיץ לימון

פורסם 24/06/2016 | 19:39
הכי נכון לעשות
מאת: ג'וליאנה רומני חכמון

הכי נכון לעשות את כל הפירות שאנו אוכלים לישטוף ולקרצף היטב. ושוב להכניס לקערת מים עמוקים מעורבבים עם חבילת סודה לשתיה חצי שעה. לישטוף במים היטב.אנו מונעים מהריסוס לרדת לפחות

פורסם 27/05/2016 | 12:47
חציל על האש
מאת: מלכה זיידנר

בסד לפני ששמים את החציל על האש לשטוף היטב לייבש לחרוץ עם סכין בשני הצדדים ולהכניס שני שום משפר את הטען

פורסם 27/05/2016 | 06:15
איך למנוע צריבה קשה מפלפל חריף בידיים / פורסם 27/5/2016 | 6:15
מאת: ג'וליאנה רומני חכמון

הצלחה גדולה טיפ שלי שנכתב בעיתון לאישה. איך למנוע צריבה קשה מפלפל חריף. בידיים. לשמן היטב ידיים בשמן חמניות

פורסם 17/05/2016 | 08:10
קוביות עגבניות טריות נגישים בכל רגע
מאת: רינה יחזקאל

בסד רוצים שתמיד יהיה לכן עגבניות טריות לבישול, לשקשוקה, למטבוחה. לוקחים עגבניות חולטים אותן במים רותחים, מקלפים חותכים לקוביות מחלקים למנות ושומרים בקופסאות או בשקית המיועדת להקפאה.

פורסם 15/05/2016 | 18:07
שמירה על טריות של מוצרים יבשים
מאת: מלכה זיידנר

בסד פתחתם שקית של בייגלה או אורז או במבה או כל מוצר אחר ונשאר יש לסגור הרמטי בכדי לשמור על הטריות בכל סופרמרקט מוכרים סוגר מפלסטיק איתו אפשר לסגור

פורסם 15/05/2016 | 18:00
איך פורסים עוגות גבינה /קרם
מאת: מלכה זיידנר

בסד.יש לקחת כלי עמוק עם מים להרטיב את הסכין ואז לפרוס את העוגה לטבול כל הזמן את הסכין במים

פורסם 13/05/2016 | 18:17
ממולאים
מאת: מלכה זיידנר

בסד כשמכינים ממולאים כדאי להכניס בצל מטוגן לתוך הבשר משפר את הטעמים

פורסם 09/05/2016 | 13:15
אחסון שמרים
מאת: מלכה זיידנר

בסד שמרים יש לאחסן במקרר שמרים יבשים להכניס עם האריזה המקורית בתוך כלי סגור ולשמור במקרר

פורסם 08/05/2016 | 23:32
הרחקת נמלים מהמטבח
מאת: מלכה זיידנר

בסד הניחו מקל קינמון או אבקת קינמון על השיש מרחיק נמלים

פורסם 08/05/2016 | 23:27
תזכורת
מאת: מלכה זיידנר

בסד אתם עסוקים מאוד הכנסתם מאפה כלשהו לתנור או הנחתם סיר אוכל על האש כוונו את שעון בפלאפון הנייד לשעה שאתם חושבים שהעוגה או התבשיל יהיו מוכנים

פורסם 08/05/2016 | 23:21
לימון מוסיף המון
מאת: מלכה זיידנר

בסד לפני שחוצים את הלימון כדאי לשטוף ליבש לגרר על פומפיה לשמור במקפיא טוב כתוספת לעוגות או לבישול

פורסם 08/05/2016 | 23:15
כורכום
מאת: מלכה זיידנר

בסד כורכום תבלין שחייבים בכל מטבח בעל תכונות טובות

פורסם 03/05/2016 | 20:50
לשמור על טריות של ירק
מאת: מלכה זיידנר

בסד קניתם פטרוזיליה כוסברה נענע ורוצים שישמר טרי עטפו בנייר כסף והכניסו למקרר

פורסם 26/04/2016 | 16:07
כללים לאפיית עוגת גבינה
מאת: מלכה זיידנר

בסד בכדי שעות גבינה תצליח א. לעבוד לפי מתכון לא להקציף את החלבון יותר מידי לשים קמצוץ מלח בהקצפה לאפות בתבנית יציבה לא חד פעמית ולא סיליקון לתת כמה תפיחות עם התבנית על השיש להוריד בועות להתחיל את האפייה בחום של 180 מעלות במשך 20 דקות ולרדת 120 מעלות לשעה לפתוח את התנור שעה אחרי שכיבינו את התנור להגיש את העוגה רק יום לאחר שהייתה במקרר בהצלחה

פורסם 21/04/2016 | 15:20
כך פותחים צנצנת
מאת: מלכה זיידנר

בסד כשאתם קונים צנצנת ריבה ולא ניתן לפתוח יש הפוך את בצנצנת לתת עם כף היד מכה קטנה ואז זה משתחרר ואפשר לפתוח

פורסם 21/04/2016 | 15:19
סדר בתבלינים
מאת: מלכה זיידנר

בסד בכדי שנדע איזה תבלין יש בכל צנצנת רצוי לכתוב על מדבקה את שם התבלין ולהדביק על ה צנצנת כמו כן עוד בחנות התבלינים לבקש מהמוכר שיכתוב על השקית👍

פורסם 21/04/2016 | 15:18
סדר בתבלינים
מאת: מלכה זיידנר

בסד בכדי שנדע איזה תבלין יש בכל צנצנת רצוי לכתוב על מדבקה את שם התבלין ולהדביק על ה צנצנת כמו כן עוד בחנות התבלינים לבקש מהמוכר שיכתוב על השקית👍

פורסם 20/04/2016 | 22:35
הסרת כתם דמן מבגד
מאת: מלכה זיידנר

בסד תוך כדי הארוחה התלכלכתם ממשהו שומני למרוח על כתם השומן פלמוליב או פרי לשפשף לשטוף ואין כתם

פורסם 20/04/2016 | 22:30
איך מקלפים עגבניות
מאת: מלכה זיידנר

בסד רוצים לקלוף עגבנייה בקלות יש לחרוץ עם סכין X בתחתית העגבניות ולשים בסיר עם מים רותחים לכסות ל10 דקות הקליפה יורדת בקלות

פורסם 05/04/2016 | 18:16
קניות
מאת: מלכה זיידנר

בסד הקיץ בפתח מוצרים מתקלקלים לצאת לקניות עם רשימה מסודרת ומפורטת לאחר שנבדוק במזווה במקרר במקפיא בכדי שלא יווצרו לנו עודפים של פג תוקף

פורסם 05/04/2016 | 18:08
הקפאת מוצרים
מאת: מלכה זיידנר

בסד כדאי תמיד להחזיק במקפיא חומוס או שעועית שהושרו מראש ולשלוף מהמקפיא כשצריך

פורסם 05/04/2016 | 18:05
הכנה לקראת בישול או אפייה
מאת: מלכה זיידנר

בסד החלטת לבשל או לאפות בדקי תחילה אם יש לך את כל המצרכים ואת הכלים המתאימים

פורסם 05/04/2016 | 18:00
ניקיון הקומקום
מאת: מלכה זיידנר

בסד לנקות את הקומקום מאבן יש לשים בקומקום מיץ לימון 2 כפות מלח למלא במים ולהרתיח

פורסם 17/03/2016 | 13:01
התססת שמרים לפני אפייה
מאת: מלכה זיידנר

בסד לפני אפייה בה משתמשים בשמרים יש לקחת את כמות השמרים הנדרשת להוסיף כף סוכר חצי כוס מים (מתוך כמות המים הנדרשת )לערבב להניח בצד לחמש דקות עד שיתסוס ואז להמשיך

פורסם 26/11/2015 | 16:41
מה עושים בכדי ששמן לא ישרף בזמן טיגון?
מאת: לילך טייב

כדי לא לגרום לשריפת השמן בעת הטיגון, כדאי מאוד להכניס גזר קלוף לסיר השמן. הגזר סופח אליו את הקמח הנושר מבצק הסופגנייה וכך השמן לא שורף את הקמח ולא נשרף בעצמו וגם לא מעלה עשן. וכמובן שיש לדאוג שלא להכניס את הגזר כשהוא רטוב כדי למנוע התזת שמן חם.

פורסם 26/11/2015 | 16:36
רוצים שהסופגניות שלכם יספגו כמה שפחות שמן לתוכן?
מאת: לילך טייב

הוסיפו 30 מ"ל ברנדי לכל ק"ג קמח. הברנדי גורם לסופגנייה לדחות את השמן וכך הסופגנייה סופגת לתוכה פחות שמן.

פורסם 18/10/2015 | 00:52
נגמר השומשום ואין מה לפזר על החלות
מאת: לילך טייב

אל דאגה, אם יש לך בבית אריזת בייגלה עם שומשום, רוקני את האריזה מבייגלה והשתמשי בשומשום שבתחתית האריזה, האמת יוצא יותר טעים משומשום רגיל. אני תמיד שומרת את השומשום שנשאר כשכולם גומרים את הבייגלה ושמה בשקית אוכל ושומרת עד לשעת הצורך.

פורסם 08/10/2015 | 13:56
נתקעת בלי ביצה למריחה
מאת: סמדר יעקב

אם אין לך ביצה למריחה על בורקס וכדומה מירחי מיונז עובד בגדול וחוסך בביצים . האמת טיפ של אודטה

פורסם 29/09/2015 | 01:29
קונוסים למילוי 👌🏻👌🏻
קונוסים למילוי 👌🏻👌🏻
מאת: ליאת נחמני

כשרוצים להכין קונוסים למילוי - מילוי מתוק או מלוח , תשמנו מעט את הקונוס ורק אז תלפפו את הבצק . טיפ נוסף הוא לא ללפף את הבצק עד הסוף , אלא להשאיר מעט מרווח - זה יקל עליכן מאוד להפריד את הבצק מהקונוס לאחר האפייה

פורסם 11/05/2015 | 16:10
טיפים לעוגת גבינה אפויה גבוהה
מאת: Dor Ben Dayan Amgar

לקראת שבועות- הסוד לעוגת גבינה אפויה גבוהה.. הוא שאין סוד!! לא משנה מה המתכון צריך לעבוד עפי כמה כללים: 1.להשתמש ברינג עם שוליים גבוהים ולצפות אותו בנייר אפייה ונייר כסף, אני קניתי רינג ב30 שח!!וכמובן לא למלא אותו לגמרי בבלילה.. להשאיר רווח קטן שיוכל לתפוח. 2.להכניס תבנית של מים מתחת לעוגה 3. סבלנות..לא לפתוח את דלת התנור ולהשמע להוראות! 4.להשאיר את העוגה בתנור עד לצינון מלא ולא לפרוס אותה עד אשר היתה במקרר לפחות כמה שעות ורצוי ללילה.בהצלחה!!

פורסם 11/05/2015 | 15:11
תוספת משגעת לעוגת שמנת פירורים
מאת: מיכל מלכה

הטיפ שלי הוא להוסיף לתערובת עוגת השמנת פירורים, 2-3 גביעי "דניאלה" בטעם וניל. מוסיף אוריריות וטעם ונילי לתערובת בקלי קלות.

פורסם 11/05/2015 | 15:10
ניקוי בקבוקים מפלסטיק קשיח
מאת: Ilanit Buzaglo

שמים בתוך הבקבוק סבון ומים לוקחים מגבונים דוחפים פנימה מכניסים סכין או מזלג מנקים את כל הליכלוך ואז מוציאים את המגבונים ושוטפים.

פורסם 11/05/2015 | 15:00
טיפ טיפה
מאת: ליאור ברנט

עד לחג השבועות לא להתפתות לקנות מאכליי גבינות חדשים,לפני החג תקנו גבינות אבל בכפולות.... מי יודע.... אחרי החג המדפים תמיד ריקים.

פורסם 23/04/2015 | 12:19
מה עושים כאשר האוכל יצא מלוח מידי
מאת: Yardena Vaknin

כאשר האוכל יוצא מלוח מידי. ניתן בכדי לאזן את הטעם לשפוך לתוכו חופן קצוצה של עלי פטרוזיליה.

פורסם 22/03/2015 | 18:13
התבשיל גולש??? לא עוד
מאת: שני

הכי מבאס כשהתבשיל/הנוזל שעל הגז גולש ומלכלך את הכל... אם תמרחו על השוליים העליונים של הסיר מרגרינה תמנעו מהעוגמת נפש. בהצלחה.

פורסם 09/03/2015 | 22:24
תמיד תעדיפו חמאה או שמן על מרגרינה
מאת: אליה קלמנוביץ

עד כמה שמרגרינה נשמעת מפתה, היא מסוכנת ביותר לבריאות. כפי שקשה לנקות אותה מכלים כך גם לגוף קשה לנקות אותה מהעורקים ולבסוף היא מצטברת וגורמת למחלות רבות כמו סתימות בעורקים (תרשת עורקים), בעיות לב וכמובן מוות.

פורסם 09/03/2015 | 22:22
הכנת הבצקי שמרים והבצקים בכללי
מאת: אליה קלמנוביץ

לא משנה איזה בצק את\ה מכינים (בייחוד שמרים), תקפידו להוסיף את המלח תמיד בתחתית הקערה לפני כל שאר המרכיבים, ככה תהיו תמיד בטוחים שהבצק לא "ייפול" בגלל המגע עם המלח, שידוע שהורס את פעילותם של השמרים