ספר עוגות שוקולד
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
אחת קופסא אינסטנט פודינג וניל
-
-
אופן ההכנה
-
1
להקציף חלבונים עם סוכר בהדרגה..
-
2
להנמיך מהירות המיקסר ולהוסיף בהדרגה חלמונים ,שמן ,שקולית קקאו.
-
3
וחצי מיכל שמנת מתוקה(את בחצי הנותר לשמור לגנאש)..
-
4
להוסיף מים ולאחד תערובת..עם המרית..
-
5
לאפות בתנור שחומם מראש 170 מע כ 30 דק.
-
6
לבדוק עם קיסם..
-
7
לקרר את העוגה לחצות אותה לשתיים.. ולקרוץ עיגולים עם קורצן או כוב רגילה שתהחרו..
-
8
לממלא בקצפת -משמנת מתוקה ,אינסטנט וניל וכחצי כוס חלב..
-
9
לצפות בגנאש -להרתיח את מחצית מיכל שמנת מתוקה להוסיף את השוקולד מריר..לערבב היטב ולצפות את העיגולים. תהנו הילה.
1
להקציף חלבונים עם סוכר בהדרגה..
2
להנמיך מהירות המיקסר ולהוסיף בהדרגה חלמונים ,שמן ,שקולית קקאו.
3
וחצי מיכל שמנת מתוקה(את בחצי הנותר לשמור לגנאש)..
4
להוסיף מים ולאחד תערובת..עם המרית..
5
לאפות בתנור שחומם מראש 170 מע כ 30 דק.
6
לבדוק עם קיסם..
7
לקרר את העוגה לחצות אותה לשתיים.. ולקרוץ עיגולים עם קורצן או כוב רגילה שתהחרו..
8
לממלא בקצפת -משמנת מתוקה ,אינסטנט וניל וכחצי כוס חלב..
9
לצפות בגנאש -להרתיח את מחצית מיכל שמנת מתוקה להוסיף את השוקולד מריר..לערבב היטב ולצפות את העיגולים. תהנו הילה.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים