הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהעוגת שוקולד בלי מיקסר ובלי הפרדת ביצים כל כך אוורירית וטעימה מאוד
אין צורך בהקצפה שמים בקערה ביצים וסוכר ומערבבים במקצף ידני.
מוסיפין את שאר המצרכים ואת המים בסוף.
מכניסים למיקרו מפעילים על פעולת החימום ל 6 דקות בלבד.
מקררים ומכינים את הציפוי 100 גרם שוקולד מריר חצי מיכל קצפת ריצ מחממים במיקרו מערבבים ומצפים את העוגה הקרה.
בהצלחה בנות יקרות.