הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהעוגה בחושה מצוינת ללא הפרדת ביצים וללא מיקסר
מחממים תנור ל 170 מעלות.
ובקערה טורפים ביצים תמצית וניל וסוכר לקבלת תערובת תפוחה ובהירה מוסיפים שמן וחלב קוקוס .
בוחשים ומוסיפיםקמח וקוקוס ומאחדים .
מעבירים מהבלילה 1/3 לקערה ומוסיפים את תערובת השוקולד ומערבבים.
משמנים תבנית בקוטר 26.
שופכים את התערובת הבהירה ומעל את תערובת השוקולד ובכפית מערבבים מעט.
אופים כשעה ורבע.
בהצלחה רונית פרץ.