מוסיפים בהדרגהתמצית וניל ורום,חלב ושמן טורפים עד לקבלת תערובת אחידה.ממיסים את השוקולד בבן מארי ומוסיפים לתערובת.מנפים פנימה קמח וקקאו מוסיפים שוקולד ציפס אם רוצים מערבבים מעט ואופים כ-30 דקות .
4
תבנית 24.
5
מחממים במיקרו את השמנת מתוקה והשוקולד מריר עד למרקם חלק ויוצקים על העוגה לאחר שהתקררה וההפכנו אותה על צלחת. רצוי לקרר את העוגה במקרר כשעתיים.
1
מחממים תנור ל170.
2
טורפים ביצים וסוכר לתערובת תפוחה ובהירה..
3
מוסיפים בהדרגהתמצית וניל ורום,חלב ושמן טורפים עד לקבלת תערובת אחידה.ממיסים את השוקולד בבן מארי ומוסיפים לתערובת.מנפים פנימה קמח וקקאו מוסיפים שוקולד ציפס אם רוצים מערבבים מעט ואופים כ-30 דקות .
4
תבנית 24.
5
מחממים במיקרו את השמנת מתוקה והשוקולד מריר עד למרקם חלק ויוצקים על העוגה לאחר שהתקררה וההפכנו אותה על צלחת. רצוי לקרר את העוגה במקרר כשעתיים.