ספר עוגות שוקולד
- קטגוריהפסח
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
-
-
-
-
1 שקית קמת תופח לפסח = 200 גרם
-
-
-
1 צנצנת ממרח שוקולד אגוזים פרווה
-
אופן ההכנה
-
1
1) מקציפים את החלבונים עם הסוכר בהדרגה עד לקבלת קצף יציב.
-
2
2) ממיסים במיקרוגל את השוקולד עם המים לדקה וחצי ומערבבים היטב עד לקבלת מרקם חלק ושמים בצד להתקרר.
-
3
3) בקערה נפרדת מקציפים את החלמונים ומוסיפים את מיץ תפוזים שמן והקמח בהדרגה עד לאיחוד.
-
4
4)שופכים את הבלילה לתבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ מרופדת בנייר אפייה בתחתית וגם הדפנות אופים בתנור שחומם מראש ל170 מעלות כ40 דק.
-
5
5)חותכים את העוגה לשניים ומצמידים את שני החלקים וכל חלק חותחים.
-
6
לאורך זה אומר שיש לנו 4 חלקים.
-
7
6)מכניסים כמה שניות את הממרח למיקרוגל.
-
8
7) מורחים בנדיבות ממרח ושמים שכבת עוגה מעל ושוב ממרח ושוב עוגה .
-
9
8) מצפים את כל העוגה הממרח ומכניסים אותה למקרר.
-
10
9) מצפים בבצק סוכר והשמיים הם הגבול.
-
11
בהצלחה.
1
1) מקציפים את החלבונים עם הסוכר בהדרגה עד לקבלת קצף יציב.
2
2) ממיסים במיקרוגל את השוקולד עם המים לדקה וחצי ומערבבים היטב עד לקבלת מרקם חלק ושמים בצד להתקרר.
3
3) בקערה נפרדת מקציפים את החלמונים ומוסיפים את מיץ תפוזים שמן והקמח בהדרגה עד לאיחוד.
4
4)שופכים את הבלילה לתבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ מרופדת בנייר אפייה בתחתית וגם הדפנות אופים בתנור שחומם מראש ל170 מעלות כ40 דק.
5
5)חותכים את העוגה לשניים ומצמידים את שני החלקים וכל חלק חותחים.
6
לאורך זה אומר שיש לנו 4 חלקים.
7
6)מכניסים כמה שניות את הממרח למיקרוגל.
8
7) מורחים בנדיבות ממרח ושמים שכבת עוגה מעל ושוב ממרח ושוב עוגה .
9
8) מצפים את כל העוגה הממרח ומכניסים אותה למקרר.
10
9) מצפים בבצק סוכר והשמיים הם הגבול.
11
בהצלחה.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים