אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

710
צפיות

לביבות תפו"א

המתכון של
לביבות תפו"א

ידוע שלביבות טובות צריך מחבת טוב אז ממליצה על מחבת ציפוי שיש non stick שלא נדבק

  • קטגוריהפשטידות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • תפו"א
  • בצל
  • צרור פטרוזליה קצוצה ללא גבעולים
  • 2 ביצים
  • מלח
  • כורכום
  • כוס קמח
  • פלפל שחור
  • ורבע כוס פירורי לחם
אופן ההכנה
  • 1

    את התפוא נבשל עם הקליפה עדיף לקנות תפוא אדומים הם יותר מתוקים וגם יותר דביקים לבשל עד לריכוך ולקלף.


  • 2

    למעוך ולקרר בעדינות נוסיף את שאר המצרכים אבל לא נערבב יותר מידי לא לעשות מהתערובת משחה .


  • 3

    ניצור עיגולים ונטגן בשמן עמוק מעט על אש נמוכה עד בינונית נוציא לנייר סופג שזה משחים.


  • 4

    ככל שעובר הזמן זה יותר טעים .


1

את התפוא נבשל עם הקליפה עדיף לקנות תפוא אדומים הם יותר מתוקים וגם יותר דביקים לבשל עד לריכוך ולקלף.


2

למעוך ולקרר בעדינות נוסיף את שאר המצרכים אבל לא נערבב יותר מידי לא לעשות מהתערובת משחה .


3

ניצור עיגולים ונטגן בשמן עמוק מעט על אש נמוכה עד בינונית נוציא לנייר סופג שזה משחים.


4

ככל שעובר הזמן זה יותר טעים .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים