לןגן

לביבות תפו"א

מאת: איטל חלילי, פורסם: 14/11/2019 | 20:13
לביבות תפו"א

תקציר המתכון: ידוע שלביבות טובות צריך מחבת טוב אז ממליצה על מחבת ציפוי שיש non stick שלא נדבק

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. את התפוא נבשל עם הקליפה עדיף לקנות תפוא אדומים הם יותר מתוקים וגם יותר דביקים לבשל עד לריכוך ולקלף

  2. למעוך ולקרר בעדינות נוסיף את שאר המצרכים אבל לא נערבב יותר מידי לא לעשות מהתערובת משחה

  3. ניצור עיגולים ונטגן בשמן עמוק מעט על אש נמוכה עד בינונית נוציא לנייר סופג שזה משחים

  4. ככל שעובר הזמן זה יותר טעים