ראשית אציין שאינני דיאטנית אבל נעזרת בפשטידת הכרוב לאורך שנים, הדיאטה הוכיחה עצמה עלי ועל עוד מאות נשים. כאמור הכרוב גורם להרגשת שובע ומזרז את חילוף החומרים .
את הפשטידה ניתן לאכול במשך חמישה ימים יחד עם שתיה של שני ליטר מים לפחות, חצי כוס חלב וירקות חופשי .
ניתן חהרזות עד חמישה קילו בחמישה ימים
אופן ההכנה
1
לקצוץ כרוב גדול דק דק.
2
על פומפיה לגרד חמישה גזרים.
3
2 בצלים גדולים.
4
5 כפות כמויונז.
5
5 ביצים.
6
5 כפות קמח תופח.
7
פלפל שחור גרוס, אבקת מרק בצל ומלח,.
8
אפשר להוסיף חצי חבילת שמיר או פטרוזיליה קצוצה לערבב טוב ולהניח שעה במקרר לספיגת טעמים..
9
לאחר שעה להניח על תבנית, ניתן לפזר שומשום מעל ולאפות בתנור על 200 מעלות עד להזהבה וריכוך..
10
בתאבון ובהצלחה 🌹.
1
לקצוץ כרוב גדול דק דק.
2
על פומפיה לגרד חמישה גזרים.
3
2 בצלים גדולים.
4
5 כפות כמויונז.
5
5 ביצים.
6
5 כפות קמח תופח.
7
פלפל שחור גרוס, אבקת מרק בצל ומלח,.
8
אפשר להוסיף חצי חבילת שמיר או פטרוזיליה קצוצה לערבב טוב ולהניח שעה במקרר לספיגת טעמים..
9
לאחר שעה להניח על תבנית, ניתן לפזר שומשום מעל ולאפות בתנור על 200 מעלות עד להזהבה וריכוך..