אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני לחמים

380
צפיות

לחמניות בשר ובצל

המתכון של
לחמניות בשר ובצל

הכי פשוט הכי טעים

  • קטגוריהלחמים
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • למלית: חצי בשר טחון
  • בצל גדול
  • חצי כפית כמון, חצי כפית מלח, קורט כורכום
  • ללחמניות: 4 כוסות חדפ חם קמח לבן
  • 2 כפות שמן זית 2 כפות שמן קנולה
  • כף שמרים יבשים
  • כף סוכר קורט מלח
אופן ההכנה
  • 0

    מתחילים בבצק כדיי שיתפח טוב ללוש את כל החומרים כ10 דק במערבל ובסוף להוסיף את המלח, התפחה של שעה.


  • 1

    לטגן את הבצל עד השחמה ואז להוסיף את הבשר והתבלינים כשמשחים הבשר להוציא בלי השמן לסנן טוב ולצנן.


  • 2

    כשהבשר מתקרר והבצק התפיח למלא לכדור, ביצה, שומשום- תנור שחומם מראש על 180 לאפות לחצי שעה.


0

מתחילים בבצק כדיי שיתפח טוב ללוש את כל החומרים כ10 דק במערבל ובסוף להוסיף את המלח, התפחה של שעה.


1

לטגן את הבצל עד השחמה ואז להוסיף את הבשר והתבלינים כשמשחים הבשר להוציא בלי השמן לסנן טוב ולצנן.


2

כשהבשר מתקרר והבצק התפיח למלא לכדור, ביצה, שומשום- תנור שחומם מראש על 180 לאפות לחצי שעה.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים