לןגן

לחמניות בשר ובצל

מאת: אור פרץ, פורסם: 18/02/2021 | 15:24
לחמניות בשר ובצל

תקציר המתכון: הכי פשוט הכי טעים

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מתחילים בבצק כדיי שיתפח טוב ללוש את כל החומרים כ10 דק במערבל ובסוף להוסיף את המלח, התפחה של שעה

  2. לטגן את הבצל עד השחמה ואז להוסיף את הבשר והתבלינים כשמשחים הבשר להוציא בלי השמן לסנן טוב ולצנן

  3. כשהבשר מתקרר והבצק התפיח למלא לכדור, ביצה, שומשום- תנור שחומם מראש על 180 לאפות לחצי שעה