ספר מתכוני לחמים
- קטגוריהלחמים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
מוסיפים רבע כוס מים ומערבבים
-
-
-
מפעילים את המיקסר במהירות נמוכה
-
ומוסיפים בהדרגה את שאר המים
-
-
-
-
וממשיכים ללוש 5 דקות נוספות
-
-
אופן ההכנה
-
1
מעצבים בידיים משומנות את הבצק.
-
2
לכדור חלק.
-
3
מכסים בנילון ומגבת ומתפחים כ30 דקות.
-
4
מחלקים ל9 כדורים.
-
5
מחממים מחבת גדולה.
-
6
ניתן לרדד על דף אפיה בקוטר התבנית ואפשר בלי הדף.
-
7
מרדדים כדור בצק לעלה עגול דק.
-
8
שמים במחבת כשצד הבצק על המחבת וצד הנייר בצד העליון.
-
9
לאחר מס' שניות מוציאים את הדף.
-
10
כשהצד התחתון מוכן.
-
11
הופכים לצד השני ל1.5-2 .
-
12
כשהלאפה מוכנה מוציאים למגבת ומכסים לשמירת הלחות.
-
13
באותה דרך מכינים את.
-
14
שאר הכדורים.
1
מעצבים בידיים משומנות את הבצק.
2
לכדור חלק.
3
מכסים בנילון ומגבת ומתפחים כ30 דקות.
4
מחלקים ל9 כדורים.
5
מחממים מחבת גדולה.
6
ניתן לרדד על דף אפיה בקוטר התבנית ואפשר בלי הדף.
7
מרדדים כדור בצק לעלה עגול דק.
8
שמים במחבת כשצד הבצק על המחבת וצד הנייר בצד העליון.
9
לאחר מס' שניות מוציאים את הדף.
10
כשהצד התחתון מוכן.
11
הופכים לצד השני ל1.5-2 .
12
כשהלאפה מוכנה מוציאים למגבת ומכסים לשמירת הלחות.
13
באותה דרך מכינים את.
14
שאר הכדורים.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים