ספר מתכוני סלטים
- קטגוריהסלטים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
-
2 ביצים קשות חתוך לקוביות
-
1 מלפפון חמוץ חתוך לקוביות
-
חצי כוס אפונה ירוקה מקופסה
-
-
אופן ההכנה
-
1
קולפים וחותכים לקוביות את תפוחי האדמה והגזר.
-
2
שמים בסיר מוסיפים מלח ומים ומבשלים עד שמתרכך.
-
3
שופכים למסננת עד שכל הנוזלים יצאו.
-
4
מעבירים לקערה מוסיפים את האפונה הביצים המלפפון חמוץ .
-
5
ומיונז מערבבים .
-
6
מעבירים לכלי אטום.
-
7
מגישים ליד בשרים .
-
8
עם פריקסה ובכלל.
1
קולפים וחותכים לקוביות את תפוחי האדמה והגזר.
2
שמים בסיר מוסיפים מלח ומים ומבשלים עד שמתרכך.
3
שופכים למסננת עד שכל הנוזלים יצאו.
4
מעבירים לקערה מוסיפים את האפונה הביצים המלפפון חמוץ .
5
ומיונז מערבבים .
6
מעבירים לכלי אטום.
7
מגישים ליד בשרים .
8
עם פריקסה ובכלל.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים