לןגן

סלט מיונז

מאת: מלכה זיידנר, פורסם: 23/01/2017 | 06:38
סלט מיונז

תקציר המתכון: סלט טעים מתאים ליד כל סוגי הבשרים קל להכנה

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. קולפים וחותכים לקוביות את תפוחי האדמה והגזר

  2. שמים בסיר מוסיפים מלח ומים ומבשלים עד שמתרכך

  3. שופכים למסננת עד שכל הנוזלים יצאו

  4. מעבירים לקערה מוסיפים את האפונה הביצים המלפפון חמוץ

  5. ומיונז מערבבים

  6. מעבירים לכלי אטום

  7. מגישים ליד בשרים

  8. עם פריקסה ובכלל