ספר מתכוני סלטים
- קטגוריהסלטים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
300 גרם חומוס (שהושרה יומיים במים )
-
-
-
-
-
-
1/2 כוס מים להשאיר לאחר שמבשלים את החומוס
אופן ההכנה
-
1
משרים את החומוס לפחות ליום.
-
2
מבשלים את החומוס עד שיתרכך ומסננים.
-
3
מעבירים את גרגרי החומוס למעבד מזון מוסיפים 2 כפות שמן קנולה המיץ לימון החומץ ומלח ומפעילים את המעבד.
-
4
מוסיפים חצי כוס מים.
-
5
(שנשארנו מבישול החומוס).
-
6
המרקם צריך להיות נוזלי .
-
7
מוסיפים את הטחינה.
-
8
בהדרגה תוך כדי עבודת המעבד .
-
9
אם יצא נוזלי מידי אפשר להוסיף טחינה עד לקבלת מרקם קרמי .
-
10
בודקים טעמים ומתקנים.
1
משרים את החומוס לפחות ליום.
2
מבשלים את החומוס עד שיתרכך ומסננים.
3
מעבירים את גרגרי החומוס למעבד מזון מוסיפים 2 כפות שמן קנולה המיץ לימון החומץ ומלח ומפעילים את המעבד.
4
מוסיפים חצי כוס מים.
5
(שנשארנו מבישול החומוס).
6
המרקם צריך להיות נוזלי .
7
מוסיפים את הטחינה.
8
בהדרגה תוך כדי עבודת המעבד .
9
אם יצא נוזלי מידי אפשר להוסיף טחינה עד לקבלת מרקם קרמי .
10
בודקים טעמים ומתקנים.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים