אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני סלטים

1,229
צפיות

חומוס ביתי

המתכון של
חומוס ביתי

חומוס מי שינסה לא יפסיק להכין

  • קטגוריהסלטים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 300 גרם חומוס (שהושרה יומיים במים )
  • טחינה גולמית 1/2 כוס
  • מיץ מחצי לימון טרי
  • 2 כפות שמן קנולה
  • כפית חומץ
  • כפית שטוחה מלח
  • 1/2 כוס מים להשאיר לאחר שמבשלים את החומוס
אופן ההכנה
  • 1

    משרים את החומוס לפחות ליום.


  • 2

    מבשלים את החומוס עד שיתרכך ומסננים.


  • 3

    מעבירים את גרגרי החומוס למעבד מזון מוסיפים 2 כפות שמן קנולה המיץ לימון החומץ ומלח ומפעילים את המעבד.


  • 4

    מוסיפים חצי כוס מים.


  • 5

    (שנשארנו מבישול החומוס).


  • 6

    המרקם צריך להיות נוזלי .


  • 7

    מוסיפים את הטחינה.


  • 8

    בהדרגה תוך כדי עבודת המעבד .


  • 9

    אם יצא נוזלי מידי אפשר להוסיף טחינה עד לקבלת מרקם קרמי .


  • 10

    בודקים טעמים ומתקנים.


1

משרים את החומוס לפחות ליום.


2

מבשלים את החומוס עד שיתרכך ומסננים.


3

מעבירים את גרגרי החומוס למעבד מזון מוסיפים 2 כפות שמן קנולה המיץ לימון החומץ ומלח ומפעילים את המעבד.


4

מוסיפים חצי כוס מים.


5

(שנשארנו מבישול החומוס).


6

המרקם צריך להיות נוזלי .


7

מוסיפים את הטחינה.


8

בהדרגה תוך כדי עבודת המעבד .


9

אם יצא נוזלי מידי אפשר להוסיף טחינה עד לקבלת מרקם קרמי .


10

בודקים טעמים ומתקנים.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים