לקלף את הגזר ולחתוך לרצועות בעובי בינוני (כמו בתמונה) , לחצות את הפלפלים החריפים, לשטוף את הלימון היטב ולחתוך לפרוסות בעובי סנטימטר , להוסיף 4 שיני שום שלמות - לשים הכל בצנצנת ולתבל בחצי כוס מלח, כוס אחת חומץ , 5 כפות שמן קנולה, ומים עד למילוי הצנצנת . לסגור היטב ולערבב (לשקשק) .
מוכן לאכילה לאחר 15 ימים.
*טיפ ממני אליכן - להכניס אך ורק מזלג נקי לתוך הצנצנת*.
2
טיפ נוסף - אם אתן טועמות וזה טיפה מלוח/חמוץ לטעמכן - פשוט לשפוך מעט מים מן הצנצנת ולהוסיף מים מינרליים..
1
לקלף את הגזר ולחתוך לרצועות בעובי בינוני (כמו בתמונה) , לחצות את הפלפלים החריפים, לשטוף את הלימון היטב ולחתוך לפרוסות בעובי סנטימטר , להוסיף 4 שיני שום שלמות - לשים הכל בצנצנת ולתבל בחצי כוס מלח, כוס אחת חומץ , 5 כפות שמן קנולה, ומים עד למילוי הצנצנת . לסגור היטב ולערבב (לשקשק) .
מוכן לאכילה לאחר 15 ימים.
*טיפ ממני אליכן - להכניס אך ורק מזלג נקי לתוך הצנצנת*.
2
טיפ נוסף - אם אתן טועמות וזה טיפה מלוח/חמוץ לטעמכן - פשוט לשפוך מעט מים מן הצנצנת ולהוסיף מים מינרליים..