הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהלימון כבוש טעים בטירוף, עם פלפל אדום יבש(סודנייה) ופפריקה אדומה :)
לשטוף היטב את הלימונים, לחתוך בחצי ואז לפרוסות בעובי סנטימטר, לשטוף את הפלפל האדום היבש. להכניס את פרוסות הלימונים, את הסודנייה,כף פפריקה אדומה,3/4 כוס מלח ושמן עד לכיסוי הצנצנת , לסגור היטב ולערבב טוב (לשקשק) את הצנצנת. לשים במקום חם - ליד הגז/תנור , או מול השמש . מוכן תוך 21 יום ונשמר עד שנתיים . ככל ש"מתיישן" יותר - נהיה יותר טעים ומקבל מרקם של ריבה. * טיפ ממני אליכן - להכניס רק מזלג נקי לצנצנת*.