אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

4,311
צפיות

מלפפון חמוץ בהכנה ביתית

המתכון של
מלפפון חמוץ בהכנה ביתית

מלפפון חמוץ בהכנה ביתית יחד עם סלרי, פלפל חריף ופלפל אדום יבש (סודנייה) - פשוט מדהים !!!

  • קטגוריהתוספות
  • מספר מנות10 מנות
  • זמן הכנה10 דקות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • מספר מנות: 10 מנות
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • להכנת המלפפונים החמוצים
  • 2 קילוגרם מלפפונים טריים
  • 2-3 יחידות גבעולי סלרי
  • 2 יחידות פלפל ירוק חריף
  • 5-6 יחידות פלפל אדום יבש (סודנייה)
  • לתיבול
  • חצי כוס מלח
  • 1.5 כוס חומץ
  • 1 יחידה מים - עד למילוי הצנצנת
אופן ההכנה
  • 1

    לשטוף טוב את המלפפונים - חשוב שאלו יהיו מלפפונים קטנים, קשים וטריים , לחתוך את גבעולי הסלרי לחתיכות עבות, לחצות הפלפלים החריפים ולשטוף את הסודנייה - להכניס הכל לתוך צנצנת , לשים חצי כוס מלח, 1.5 כוסות חומץ ולשים מים עד למילוי הצנצנת. לסגור היטב ולערבב (לשקשק את הצנצנת). מוכן לאכילה למחרת . *טיפ ממני אליכן - להכניס אך ורק מזלג נקי לתוך הצנצנת *.


  • 2

    טיפ נוסף - אם אתן טועמות וזה טיפה מלוח/חמוץ לטעמכן - פשוט לשפוך מעט מים מן הצנצנת ולהוסיף מים מינרליים..


1

לשטוף טוב את המלפפונים - חשוב שאלו יהיו מלפפונים קטנים, קשים וטריים , לחתוך את גבעולי הסלרי לחתיכות עבות, לחצות הפלפלים החריפים ולשטוף את הסודנייה - להכניס הכל לתוך צנצנת , לשים חצי כוס מלח, 1.5 כוסות חומץ ולשים מים עד למילוי הצנצנת. לסגור היטב ולערבב (לשקשק את הצנצנת). מוכן לאכילה למחרת . *טיפ ממני אליכן - להכניס אך ורק מזלג נקי לתוך הצנצנת *.


2

טיפ נוסף - אם אתן טועמות וזה טיפה מלוח/חמוץ לטעמכן - פשוט לשפוך מעט מים מן הצנצנת ולהוסיף מים מינרליים..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים