- קטגוריהתוספות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
רבע דלעת חתוכה לקוביות עם הקליפה
-
2 חבושים קלופים חתוכים לפלחים
-
חופן תמרים צהובים (לפי דיירי הבית)
-
עלי מנגולד (סלק ירוק)עם הגבעול חתוכים גס
-
חופן שעועית ירוקה טרייה או קפואה
אופן ההכנה
-
1
לטגן את הבצל עם 2 כפות שמן עד להזהבה ..נוסיף 2 כפות סילאן וחצי כפית כורכום ונערבב קלות.
-
2
נניח את הפירות והירקות בסיר ..בצורה של קבוצות כמו בתמונה .
-
3
נכין כוס מים רותחים מהול עם כפית אבקת מרק עוף נערבב היטב ..נוסיף לסיר.
-
4
נפזר מעל הירקות רבע כפית פלפל שחור גרוס ...נבשל על להבה נמוכה מכסה סגור 40 דקות ! .
-
5
כעת נסיר מכסה נפזר מעל הירקות חצי כפית קינמון.
-
6
נכניס את הסיר לתנור לחום 200 מעלות לרבע שעה עד שמתקבל צבע עינברי..
-
7
שנה טובה וחג שמח מאילנית בניזרי 💖 המתכון בהשראת גיסתי שושנה 💕.
-
8
הסיר שלי מורכב .
-
9
מתוך סדר הברכות .
-
10
קרא= דלעת.
-
11
רוביא= שעועית ירוקה/לוביה.
-
12
כרתי= כרישה ( לוף).
-
13
סלקא= עלי מנגולד ( סלק ירוק).
-
14
תמר= תמרים צהובים.
-
15
פרי חדש= חבושים .
-
16
רימונים, דבש, תפוח וראש של דג אני מכינה בנפרד שנה טובה 💗.
1
לטגן את הבצל עם 2 כפות שמן עד להזהבה ..נוסיף 2 כפות סילאן וחצי כפית כורכום ונערבב קלות.
2
נניח את הפירות והירקות בסיר ..בצורה של קבוצות כמו בתמונה .
3
נכין כוס מים רותחים מהול עם כפית אבקת מרק עוף נערבב היטב ..נוסיף לסיר.
4
נפזר מעל הירקות רבע כפית פלפל שחור גרוס ...נבשל על להבה נמוכה מכסה סגור 40 דקות ! .
5
כעת נסיר מכסה נפזר מעל הירקות חצי כפית קינמון.
6
נכניס את הסיר לתנור לחום 200 מעלות לרבע שעה עד שמתקבל צבע עינברי..
7
שנה טובה וחג שמח מאילנית בניזרי 💖 המתכון בהשראת גיסתי שושנה 💕.
8
הסיר שלי מורכב .
9
מתוך סדר הברכות .
10
קרא= דלעת.
11
רוביא= שעועית ירוקה/לוביה.
12
כרתי= כרישה ( לוף).
13
סלקא= עלי מנגולד ( סלק ירוק).
14
תמר= תמרים צהובים.
15
פרי חדש= חבושים .
16
רימונים, דבש, תפוח וראש של דג אני מכינה בנפרד שנה טובה 💗.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים