הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהראשית לחמם תנור בחום של כ-220 מעלות..
לשטוף התפודים ולייבש..
לשים בקערה, להוסיף שמן זית והמלח הגס..
לתת עירבוב לשפוך לתבנית, .
להוסיף הטימין ולפזר עוד מעט מלח מלמעלה..
לכסוץ בניר כסף ולתנור כחצי שעה..
לאחר חצי שעה להוציא הכיסוי ולתת ערבוב קל כדי שהשמן יתערבב..
להשחים מעט להוציא ולהתענג!.
ב ת י א ב ו ן ן ן ן ן !!!!!!!.