את המצות להרטיב מתחת לכיור במים זורמים במשך דקה לסגור את הברז ולהחזיק מעל הכיור שכל המים יגמרו לעטוף במגבת אחרי 5 דקות להרטיב שוב לחכות שהנוזלים יגמרו לעטוף שוב ולהניח רבע שעה בצד
*מילוי:*
3 קוטג'
1 ביצה
פלפל שחור
מלח
*רוטב :*
3 כפות רסק
כוס מים
מעט חומץ
4 שיני שום כתוש
מלח
פלפל שחור
אורגנו
שמן
לבשל 10 דקות
אופן ההכנה
1
להניח בתבנית שכבה של מצות למרוח ברוטב לשפוך חצי מבלילה הקוטג' לפזר גבינה צהובה .
2
שוב להניח שכבה נוספת של מצות למרוח רוטב קוטג' וגבינה צהובה .
3
לכסות הכל בשכבה של מצות מעט רוטב ולפזר כמות נדיבה גבינה צהובה .
4
לאפות בחום בינוני כחצי שעה .
5
אפשר להוסיף :.
6
פטריות/ חצילים מטוגנים/ זתים.
7
בהצלחה נועם זיגדון 💞.
1
להניח בתבנית שכבה של מצות למרוח ברוטב לשפוך חצי מבלילה הקוטג' לפזר גבינה צהובה .
2
שוב להניח שכבה נוספת של מצות למרוח רוטב קוטג' וגבינה צהובה .
3
לכסות הכל בשכבה של מצות מעט רוטב ולפזר כמות נדיבה גבינה צהובה .