1 כף גדושה אבקת מרק עוף ללא מונוסודיום גלוטמט או אפשר להחליף בכפית מלח, לשיקולכם.
1 כפית שטוחה פלפל שחור.
1/2 כפית מלח.
1/2 כפית כוסברה טחונה.
1/2 כפית שום גבישי.
1/2 כפית כורכום.
1/4 כפית כמון.
1/4 כפית פפריקה חריפה לאוהבי החריף בלבד.
אופן ההכנה
1
מחממים מחבת רחבה עם השמן, מוסיפים את הבצל, הסלרי ומטגנים עד לשקיפות.
2
מוסיפים את שיני השום הכתושות ומטגנים עוד דקה נוספת.
3
מוסיפים את שקית האפונה העדינה (אין צורך להפשיר), המים הרותחים, התבלינים (מרק עוף, פלפל שחור, מלח, שום גבישי, מלח, כורכום, כמון, פפריקה חריפה) ומערבבים היטב, טועמים ומתקנים תיבול אם צריך וממשיכים לבשל במשך 10 דקות על להבה בינונית עד שהרוטב מצמצם.
4
מגישים לצד אורז לבן "דלישס".
5
בתיאבון! אז... כנסו למטבח וספרו איך היה .
1
מחממים מחבת רחבה עם השמן, מוסיפים את הבצל, הסלרי ומטגנים עד לשקיפות.
2
מוסיפים את שיני השום הכתושות ומטגנים עוד דקה נוספת.
3
מוסיפים את שקית האפונה העדינה (אין צורך להפשיר), המים הרותחים, התבלינים (מרק עוף, פלפל שחור, מלח, שום גבישי, מלח, כורכום, כמון, פפריקה חריפה) ומערבבים היטב, טועמים ומתקנים תיבול אם צריך וממשיכים לבשל במשך 10 דקות על להבה בינונית עד שהרוטב מצמצם.