לןגן

תפודים בתנור

מאת: נורית גיספן, פורסם: 26/03/2021 | 09:45
תפודים בתנור

תקציר המתכון: תוספת נפלאה וטעימה גם לנשנוש כמנה בפני עצמה

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ראשית לחמם תנור בחום של כ-220 מעלות.

  2. לשטוף התפודים ולייבש.

  3. לשים בקערה, להוסיף שמן זית והמלח הגס.

  4. לתת עירבוב לשפוך לתבנית, 

  5. להוסיף הטימין ולפזר עוד מעט מלח מלמעלה.

  6.  לכסוץ בניר כסף ולתנור כחצי שעה.

  7. לאחר חצי שעה להוציא הכיסוי ולתת ערבוב קל כדי שהשמן יתערבב.

  8. להשחים מעט להוציא ולהתענג!

  9. ב ת י א ב ו ן ן ן ן ן !!!!!!!