הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהלהפריד את העלי גפן אחד מהשני .
להרתיח כשתי דק'.
להכין תערובת של 500 גרם צלעות טלה טחון .
בצל שלם קצוץ דק 2 עגבניות קצוצות דק .
לתבל בפלפל שחור גרוס ומלח שמן זין ולימון לפי העין ..
לקחת סיר לפרוס בתחתית פרוסות עגבניה ..
לשים את התערובות באמצע העלי גפן ולגלגל בצורה צפופה ..
לשים מים טיפה מעל העלי גפן על אש קטנה למשך שעה וחצי , בתיאבון🙏🖤.