אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

605
צפיות

עלי גפן ממולא

המתכון של
עלי גפן ממולא

עלי גפן ממולאים בצלעות טלה טחונות

  • קטגוריהתוספות
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • מצרכים
  • עלי גפן
  • צלעות טלה טחון
  • אורז פרסי
  • בצל
  • לימון
  • עגבנייה
אופן ההכנה
  • 0

    להפריד את העלי גפן אחד מהשני .


  • 1

    להרתיח כשתי דק'.


  • 2

    להכין תערובת של 500 גרם צלעות טלה טחון .


  • 3

    בצל שלם קצוץ דק 2 עגבניות קצוצות דק .


  • 4

    לתבל בפלפל שחור גרוס ומלח שמן זין ולימון לפי העין ..


  • 5

    לקחת סיר לפרוס בתחתית פרוסות עגבניה ..


  • 6

    לשים את התערובות באמצע העלי גפן ולגלגל בצורה צפופה ..


  • 7

    לשים מים טיפה מעל העלי גפן על אש קטנה למשך שעה וחצי , בתיאבון🙏🖤.


0

להפריד את העלי גפן אחד מהשני .


1

להרתיח כשתי דק'.


2

להכין תערובת של 500 גרם צלעות טלה טחון .


3

בצל שלם קצוץ דק 2 עגבניות קצוצות דק .


4

לתבל בפלפל שחור גרוס ומלח שמן זין ולימון לפי העין ..


5

לקחת סיר לפרוס בתחתית פרוסות עגבניה ..


6

לשים את התערובות באמצע העלי גפן ולגלגל בצורה צפופה ..


7

לשים מים טיפה מעל העלי גפן על אש קטנה למשך שעה וחצי , בתיאבון🙏🖤.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים