תקציר המתכון: עלי גפן ממולאים בצלעות טלה טחונות
קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני
להפריד את העלי גפן אחד מהשני
להרתיח כשתי דק'
להכין תערובת של 500 גרם צלעות טלה טחון
בצל שלם קצוץ דק 2 עגבניות קצוצות דק
לתבל בפלפל שחור גרוס ומלח שמן זין ולימון לפי העין .
לקחת סיר לפרוס בתחתית פרוסות עגבניה .
לשים את התערובות באמצע העלי גפן ולגלגל בצורה צפופה .
לשים מים טיפה מעל העלי גפן על אש קטנה למשך שעה וחצי , בתיאבון🙏🖤