לןגן

עלי גפן ממולא

מאת: ליז סבח, פורסם: 10/01/2021 | 00:33
עלי גפן ממולא

תקציר המתכון: עלי גפן ממולאים בצלעות טלה טחונות

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

מצרכים

אופן הכנה

  1. להפריד את העלי גפן אחד מהשני

  2. להרתיח כשתי דק'

  3. להכין תערובת של 500 גרם צלעות טלה טחון

  4. בצל שלם קצוץ דק 2 עגבניות קצוצות דק

  5. לתבל בפלפל שחור גרוס ומלח שמן זין ולימון לפי העין .

  6. לקחת סיר לפרוס בתחתית פרוסות עגבניה .

  7. לשים את התערובות באמצע העלי גפן ולגלגל בצורה צפופה .

  8. לשים מים טיפה מעל העלי גפן על אש קטנה למשך שעה וחצי , בתיאבון🙏🖤