להצלחת התוספת יש להשתמש בכוסות ובכפות אוניברסליות.
סיר טפלון עם מכסה.
רבע כוס שמן קנולה / זית.
1 כוס בורגול בינוני / עבה.
1 בצל גדול קצוץ לקוביות קטנות.
3/4 כוס אטריות דקות למרק.
1 כפית גדושה אבקת מרק עוף פרווה ללא מונוסודיום גלוטמט (אפשר להחליף במלח).
1 כפית שטוחה מלח.
1/2 כפית כורכום.
1/2 כפית פלפל שחור.
1/4 כפית בהרט.
2 כוסות מים רותחים.
אופן ההכנה
1
נתחיל עם הבורגול, לשטוף את הבורגול היטב ולסנן (לא צריך להשרות).
2
מחממים בסיר את השמן, מוסיפים את קוביות הבצל והאטריות ומטגנים 2-3 דקות עד להזהבה קלה (היזהרו מטיגון עודף כדי לא לשרוף את האטריות) .
3
להוסיף את הבורגול, התבלינים ולטגן עוד דקה, להוסיף את המים הרותחים לערבב היטב, לטעום לתקן תיבול (זהירות חם), להביא לרתיחה, להוריד ללהבה נמוכה, לסגור את הסיר במכסה ולבשל 20-25 דקות (כמו אורז) או עד לבישול הבורגול.
4
זהו מוכן! כדאי נסו, 5 דקות עבודה ויש לכם תוספת לכל מנה ואפילו סתם עם סלט ירקות .
5
בתיאבון! אז... כנסו למטבח וספרו איך היה .
1
נתחיל עם הבורגול, לשטוף את הבורגול היטב ולסנן (לא צריך להשרות).
2
מחממים בסיר את השמן, מוסיפים את קוביות הבצל והאטריות ומטגנים 2-3 דקות עד להזהבה קלה (היזהרו מטיגון עודף כדי לא לשרוף את האטריות) .
3
להוסיף את הבורגול, התבלינים ולטגן עוד דקה, להוסיף את המים הרותחים לערבב היטב, לטעום לתקן תיבול (זהירות חם), להביא לרתיחה, להוריד ללהבה נמוכה, לסגור את הסיר במכסה ולבשל 20-25 דקות (כמו אורז) או עד לבישול הבורגול.
4
זהו מוכן! כדאי נסו, 5 דקות עבודה ויש לכם תוספת לכל מנה ואפילו סתם עם סלט ירקות .