חצי חבילת אטריות אורז רחבות או אטריות רגילות או נודלס
מאת אילנית בניזרי
סלסלת פטריות חתוכות
חבילת ערמונים בואקום
400 גרם פרגיות לרצועות
בצל לרצועות
שן שום כתושה
2 כפות סויה
2 כפות טראקי או רוטב סצ'ואן
רבע כפית כורכום
רבע כפית פ.שחור גרוס
כפית אבקת מרק עוף או פטריות
כוס מים רותחים
אופן ההכנה
1
שלב ראשון ,לתוך קערה נכניס את הפטריות הפרגיות הערמונים הסויה והטאריקי נערבב ונשהה במקרר לחצי שעה ..
2
ברבע כוס שמן נטגן את הבצל בווק עד להזהבה ,נוסיף את השום הכתוש והכורכום נטגן קלות ,נוסיף את הפרגיות הפטריות הערמונים והרוטב מהקערה ,נוסיף פ.שחור גרוס.
3
כפית אבקת מרק עוף מהול בכוס מים רותחים,נקפיץ לרבע שעה .
4
בינתיים נרתיח סיר עם מים מעט מלח ושמן ,נרתיח את האטריות אורז לפי הוראות יצרן,נסנן ונמזג אותם בווק ,נקפיץ לעוד כמה דקות מוכן ! בתאבוןןןן יצא להיט אני לא הוספתי מלח ,אם חסר תוסיפו ! .
1
שלב ראשון ,לתוך קערה נכניס את הפטריות הפרגיות הערמונים הסויה והטאריקי נערבב ונשהה במקרר לחצי שעה ..
2
ברבע כוס שמן נטגן את הבצל בווק עד להזהבה ,נוסיף את השום הכתוש והכורכום נטגן קלות ,נוסיף את הפרגיות הפטריות הערמונים והרוטב מהקערה ,נוסיף פ.שחור גרוס.
3
כפית אבקת מרק עוף מהול בכוס מים רותחים,נקפיץ לרבע שעה .
4
בינתיים נרתיח סיר עם מים מעט מלח ושמן ,נרתיח את האטריות אורז לפי הוראות יצרן,נסנן ונמזג אותם בווק ,נקפיץ לעוד כמה דקות מוכן ! בתאבוןןןן יצא להיט אני לא הוספתי מלח ,אם חסר תוסיפו ! .