אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

13,750
צפיות

מוקפץ פרגיות ערמונים ופטריות

המתכון של
מוקפץ פרגיות ערמונים ופטריות

מעדן עולם !!

  • קטגוריהתוספות
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • חצי חבילת אטריות אורז רחבות או אטריות רגילות או נודלס
  • מאת אילנית בניזרי
  • סלסלת פטריות חתוכות
  • חבילת ערמונים בואקום
  • 400 גרם פרגיות לרצועות
  • בצל לרצועות
  • שן שום כתושה
  • 2 כפות סויה
  • 2 כפות טראקי או רוטב סצ'ואן
  • רבע כפית כורכום
  • רבע כפית פ.שחור גרוס
  • כפית אבקת מרק עוף או פטריות
  • כוס מים רותחים
אופן ההכנה
  • 1

    שלב ראשון ,לתוך קערה נכניס את הפטריות הפרגיות הערמונים הסויה והטאריקי נערבב ונשהה במקרר לחצי שעה ..


  • 2

    ברבע כוס שמן נטגן את הבצל בווק עד להזהבה ,נוסיף את השום הכתוש והכורכום נטגן קלות ,נוסיף את הפרגיות הפטריות הערמונים והרוטב מהקערה ,נוסיף פ.שחור גרוס.


  • 3

    כפית אבקת מרק עוף מהול בכוס מים רותחים,נקפיץ לרבע שעה .


  • 4

    בינתיים נרתיח סיר עם מים מעט מלח ושמן ,נרתיח את האטריות אורז לפי הוראות יצרן,נסנן ונמזג אותם בווק ,נקפיץ לעוד כמה דקות מוכן ! בתאבוןןןן יצא להיט אני לא הוספתי מלח ,אם חסר תוסיפו ! .


1

שלב ראשון ,לתוך קערה נכניס את הפטריות הפרגיות הערמונים הסויה והטאריקי נערבב ונשהה במקרר לחצי שעה ..


2

ברבע כוס שמן נטגן את הבצל בווק עד להזהבה ,נוסיף את השום הכתוש והכורכום נטגן קלות ,נוסיף את הפרגיות הפטריות הערמונים והרוטב מהקערה ,נוסיף פ.שחור גרוס.


3

כפית אבקת מרק עוף מהול בכוס מים רותחים,נקפיץ לרבע שעה .


4

בינתיים נרתיח סיר עם מים מעט מלח ושמן ,נרתיח את האטריות אורז לפי הוראות יצרן,נסנן ונמזג אותם בווק ,נקפיץ לעוד כמה דקות מוכן ! בתאבוןןןן יצא להיט אני לא הוספתי מלח ,אם חסר תוסיפו ! .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים