הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמה
קריספיים מבחוץ ורכים מבפנים, טעים ברמות! מתכון של אפרת סיאצ'י
לבשל את תפוחי האדמה בסיר עם מים רותחים וכף מלח כ15 דקות על אש בינונית, עד לריכוך חלקי. לסנן ולשטוף.
לחמם מראש תנור על 200 מעלות.
להעביר את תפוחי האדמה לתבנית אפייה.
מערבבים בקערה שמן זית, שום, מל"פ והפטרוזיליה/ כוסברה.
יוצקים את התערובת מעל תפוחי האדמה ומערבבים.
מפזרים מעל פירורי לחם.
אופים 30-35 דקות עד לקבלת צבע זהוב.