- קטגוריהתוספות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
1 שקית של תפוחי אדמה קטנים עם הקליפה חתוכים לחצאים (אפשר גם תפוחי אדמה בינוניים חתוכים לרבעים)
-
-
-
3 כפות פטרוזיליה או כוסברה קצוצים
-
-
חצי כוס פירורי לחם (חד"פ שתייה קרה)
אופן ההכנה
-
1
לבשל את תפוחי האדמה בסיר עם מים רותחים וכף מלח כ15 דקות על אש בינונית, עד לריכוך חלקי. לסנן ולשטוף.
-
2
לחמם מראש תנור על 200 מעלות.
-
3
להעביר את תפוחי האדמה לתבנית אפייה.
-
4
מערבבים בקערה שמן זית, שום, מל"פ והפטרוזיליה/ כוסברה.
-
5
יוצקים את התערובת מעל תפוחי האדמה ומערבבים.
-
6
מפזרים מעל פירורי לחם.
-
7
אופים 30-35 דקות עד לקבלת צבע זהוב.
1
לבשל את תפוחי האדמה בסיר עם מים רותחים וכף מלח כ15 דקות על אש בינונית, עד לריכוך חלקי. לסנן ולשטוף.
2
לחמם מראש תנור על 200 מעלות.
3
להעביר את תפוחי האדמה לתבנית אפייה.
4
מערבבים בקערה שמן זית, שום, מל"פ והפטרוזיליה/ כוסברה.
5
יוצקים את התערובת מעל תפוחי האדמה ומערבבים.
6
מפזרים מעל פירורי לחם.
7
אופים 30-35 דקות עד לקבלת צבע זהוב.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים