פתיתים (לא משנה הכמות, כמה שאתם צריכים, שקית שלמה, כוס או 2)
שמן
בצל קצוץ מטוגן (לא חייב)
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
אופן ההכנה
1
את הפתיתים מבשלים כמו פסטה, במים רותחים עם מעט מלח ומבשלים כ-10-12 דק' עד שהפתיתים מוכנים.
2
להעביר למסננת ולשטוף במים קרים.
3
להוסיף מיד כ-2 כפות שמן או לפי העין ולערבב היטב.
4
לא חייב אבל אפשר לטגן בצל קצוץ בכף שמן ולהוסיף את הפתיתים ולערבב היטב.
5
** אופציה: אצלי הילד לא אוהב עם בצל אז לפני שאני מוסיפה את הפתיתים לבצל אני מוציאה לו צלחת מלאה ואז השאר מוסיפה לבצל כך שזה נוח כי גם מי שלא אוהב בצל וגם מי שאוהב עם בצל יכול להנות.
6
בתיאבון :).
1
את הפתיתים מבשלים כמו פסטה, במים רותחים עם מעט מלח ומבשלים כ-10-12 דק' עד שהפתיתים מוכנים.
2
להעביר למסננת ולשטוף במים קרים.
3
להוסיף מיד כ-2 כפות שמן או לפי העין ולערבב היטב.
4
לא חייב אבל אפשר לטגן בצל קצוץ בכף שמן ולהוסיף את הפתיתים ולערבב היטב.
5
** אופציה: אצלי הילד לא אוהב עם בצל אז לפני שאני מוסיפה את הפתיתים לבצל אני מוציאה לו צלחת מלאה ואז השאר מוסיפה לבצל כך שזה נוח כי גם מי שלא אוהב בצל וגם מי שאוהב עם בצל יכול להנות.