לןגן

מוקפץ פרגיות ערמונים ופטריות

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 10/02/2019 | 17:31
מוקפץ פרגיות ערמונים ופטריות

תקציר המתכון: מעדן עולם !!

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. שלב ראשון ,לתוך קערה נכניס את הפטריות הפרגיות הערמונים הסויה והטאריקי נערבב ונשהה במקרר לחצי שעה .

  2. ברבע כוס שמן נטגן את הבצל בווק עד להזהבה ,נוסיף את השום הכתוש והכורכום נטגן קלות ,נוסיף את הפרגיות הפטריות הערמונים והרוטב מהקערה ,נוסיף פ.שחור גרוס

  3. כפית אבקת מרק עוף מהול בכוס מים רותחים,נקפיץ לרבע שעה

  4. בינתיים נרתיח סיר עם מים מעט מלח ושמן ,נרתיח את האטריות אורז לפי הוראות יצרן,נסנן ונמזג אותם בווק ,נקפיץ לעוד כמה דקות מוכן ! בתאבוןןןן יצא להיט אני לא הוספתי מלח ,אם חסר תוסיפו !