הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהאורז ועדשים ירוקים משגע!!! תוספת טעימה לכל מנת עוף או בשר.
משרים את העדשים במים רותחים למשך כשעתיים..
בסיר אחד מטגנים את האורז במשך כ-5 דקות, מערבבים מידי פעם..
בסיר אחר מטגנים את הבצל הקצוץ במעט שמן, מוסיפים את התבלינים ואת העדשים ומערבבים..
מוסיפים את האורז ויוצקים את 8 כוסות המים. מרתיחים, ומנמיכים את הלהבה ומבשלים עם מכסה סגור במשך כ-20 דקות, עד לספיגת כל הנוזלים. .
לאחר שהתבשיל מוכן מוסיפים את הצנוברים ומערבבים היטב ומגישים..
בתיאבון!!!.