תקציר המתכון: אורז ועדשים ירוקים משגע!!! תוספת טעימה לכל מנת עוף או בשר.
קטגוריה: אורז, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
משרים את העדשים במים רותחים למשך כשעתיים.
בסיר אחד מטגנים את האורז במשך כ-5 דקות, מערבבים מידי פעם.
בסיר אחר מטגנים את הבצל הקצוץ במעט שמן, מוסיפים את התבלינים ואת העדשים ומערבבים.
מוסיפים את האורז ויוצקים את 8 כוסות המים. מרתיחים, ומנמיכים את הלהבה ומבשלים עם מכסה סגור במשך כ-20 דקות, עד לספיגת כל הנוזלים.
לאחר שהתבשיל מוכן מוסיפים את הצנוברים ומערבבים היטב ומגישים.
בתיאבון!!!