ספר מתכוני אורז
- קטגוריהאורז
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
לסנן את החומוס מנוזלים.
-
2
עם 2 כפות שמן לטגן את האורז .
-
3
השטוף והמסונן.
-
4
כדקה להוסיף את החומוס לערבב עוד דקה.
-
5
לתבל מלח,פלפל חצי כפית כורכום.
-
6
להוסיף 3 כוסות מים להביא לרתיחה.
-
7
להנמיך את האש לכסות את הסיר .
-
8
ל20 -15 דקות בישול לכבות את הגז ולהשאיר את הסיר 10 דקות מכוסה.
-
9
במחבת לחמם 3 כפות שמן לטגן את הבצל לצבע זהוב להוסיף שמיר קצוץ.
-
10
קורט מלח חצי כפית כורכום.
-
11
להנמיך להבה לערבב לעוד דקה טיגון.
-
12
ולהוסיף לסיר האורז.
1
לסנן את החומוס מנוזלים.
2
עם 2 כפות שמן לטגן את האורז .
3
השטוף והמסונן.
4
כדקה להוסיף את החומוס לערבב עוד דקה.
5
לתבל מלח,פלפל חצי כפית כורכום.
6
להוסיף 3 כוסות מים להביא לרתיחה.
7
להנמיך את האש לכסות את הסיר .
8
ל20 -15 דקות בישול לכבות את הגז ולהשאיר את הסיר 10 דקות מכוסה.
9
במחבת לחמם 3 כפות שמן לטגן את הבצל לצבע זהוב להוסיף שמיר קצוץ.
10
קורט מלח חצי כפית כורכום.
11
להנמיך להבה לערבב לעוד דקה טיגון.
12
ולהוסיף לסיר האורז.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים