ספר מתכוני ירקות
- קטגוריהירקות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
רסק עגבניות קטן מרוכז (3 כפות)
-
אופן ההכנה
-
1
לטגן את השעועית עם שיני שום גזר בצל ואפונה עם שמן זית בסיר רחב.
-
2
לאחר 10 דקות להוסיף תבלינים, רסק עגבניות ומים.
-
3
לבשל רוב הזמן מכוסה ולערבב מידי פעם.
-
4
לאחר 45 דקות עד שעה לכבות את האש.
-
5
ניתן להוסיף מים באמצע הבישול עם יש צורך.
-
6
ניתן להוסיף מעט לימון אן שמן זית בטעם לימון.
-
7
את המלח הגס עדיף להוסיף באמצע הבישול או לקראת הסוף.
1
לטגן את השעועית עם שיני שום גזר בצל ואפונה עם שמן זית בסיר רחב.
2
לאחר 10 דקות להוסיף תבלינים, רסק עגבניות ומים.
3
לבשל רוב הזמן מכוסה ולערבב מידי פעם.
4
לאחר 45 דקות עד שעה לכבות את האש.
5
ניתן להוסיף מים באמצע הבישול עם יש צורך.
6
ניתן להוסיף מעט לימון אן שמן זית בטעם לימון.
7
את המלח הגס עדיף להוסיף באמצע הבישול או לקראת הסוף.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים