אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני ירקות

4,225
צפיות

שעועית ירוקה ואפונה

המתכון של
שעועית ירוקה ואפונה

מנת ירקות חמה ובריאה

  • קטגוריהירקות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • שעועית ירוקה חתוכה שקית
  • כוס אפונה קפואה
  • 1 גזר פרוס
  • 10 שיני שום חתוך גס
  • 1 בצל סגול פרוס
  • כף פפריקה מתוקה
  • 1/8 כפית פפריקה חריפה
  • כפית מלח גס
  • כף אבקת מרק עוף
  • כף אבקת מרק בצל
  • כפית כמון
  • כפית כורכום
  • 1/2 כפית צ'ילי גרוס
  • 1/2 כפית כוסברה תבלין
  • מעט שום גבישי
  • 1/2 כוס שמן זית
  • רסק עגבניות קטן מרוכז (3 כפות)
  • מים רותחים 2 כוסות
אופן ההכנה
  • 1

    לטגן את השעועית עם שיני שום גזר בצל ואפונה עם שמן זית בסיר רחב.


  • 2

    לאחר 10 דקות להוסיף תבלינים, רסק עגבניות ומים.


  • 3

    לבשל רוב הזמן מכוסה ולערבב מידי פעם.


  • 4

    לאחר 45 דקות עד שעה לכבות את האש.


  • 5

    ניתן להוסיף מים באמצע הבישול עם יש צורך.


  • 6

    ניתן להוסיף מעט לימון אן שמן זית בטעם לימון.


  • 7

    את המלח הגס עדיף להוסיף באמצע הבישול או לקראת הסוף.


1

לטגן את השעועית עם שיני שום גזר בצל ואפונה עם שמן זית בסיר רחב.


2

לאחר 10 דקות להוסיף תבלינים, רסק עגבניות ומים.


3

לבשל רוב הזמן מכוסה ולערבב מידי פעם.


4

לאחר 45 דקות עד שעה לכבות את האש.


5

ניתן להוסיף מים באמצע הבישול עם יש צורך.


6

ניתן להוסיף מעט לימון אן שמן זית בטעם לימון.


7

את המלח הגס עדיף להוסיף באמצע הבישול או לקראת הסוף.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים