ספר מתכוני ירקות
- קטגוריהירקות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
1/2 כוס סולת/קמח תירס/קמח מצה/פירורי לחם
-
אופן ההכנה
-
1
את תפוחי אדמה והבטטות לקלף ולגרד בפומפייה גסה..
-
2
טיפה להמליח להמתין כ 10 דק' ולסחוט מהנוזלים..
-
3
להוסיף את יתר המרכיבים לערבב ולתבל את העיסה..
-
4
לחמם מחבת עם מעט שמן ולשים כף גדושה מהתערובת ומעט לשטיח, לטגן על להבה בינונית משני הצדדים..
-
5
*אני עשיתי עם קמח תירס ללא גלוטן .
-
6
.
-
7
.
1
את תפוחי אדמה והבטטות לקלף ולגרד בפומפייה גסה..
2
טיפה להמליח להמתין כ 10 דק' ולסחוט מהנוזלים..
3
להוסיף את יתר המרכיבים לערבב ולתבל את העיסה..
4
לחמם מחבת עם מעט שמן ולשים כף גדושה מהתערובת ומעט לשטיח, לטגן על להבה בינונית משני הצדדים..
5
*אני עשיתי עם קמח תירס ללא גלוטן .
6
.
7
.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים