לןגן

שעועית ירוקה ואפונה

מאת: לאה תפארת במטבח, פורסם: 09/12/2019 | 14:57
שעועית ירוקה ואפונה

תקציר המתכון: מנת ירקות חמה ובריאה

קטגוריה: ירקות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטגן את השעועית עם שיני שום גזר בצל ואפונה עם שמן זית בסיר רחב

  2. לאחר 10 דקות להוסיף תבלינים, רסק עגבניות ומים

  3. לבשל רוב הזמן מכוסה ולערבב מידי פעם

  4. לאחר 45 דקות עד שעה לכבות את האש

  5. ניתן להוסיף מים באמצע הבישול עם יש צורך

  6. ניתן להוסיף מעט לימון אן שמן זית בטעם לימון

  7. את המלח הגס עדיף להוסיף באמצע הבישול או לקראת הסוף