אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני ירקות

67,728
צפיות

פוטטוס מעולה

המתכון של
פוטטוס מעולה

פוטטוס שכל אחד יאהב באחריות.

  • קטגוריהירקות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 7 יחידה תפוח אדמה
  • רבע כוס שמן זית
  • רבע כוס אבקת מרק בצל
  • 2 כף קונפלור
  • 2 כף מיונז
  • חצי כפית פלפל שחור,פפריקה מתוקה,מלח,כורכום,
  • 2 כף פירורי לחם/ קמח מצה
אופן ההכנה
  • 1

    לוקחים את התפוח אדמה עם הקליפה שוטפים במים וחוצים ל4 רבעים לאורך שמים בסיר עם מים ומרתיחים 5 דקות ומסננים מסדרים על תבנית מרופדת בנייר אפייה להתקרר..


  • 2

    לבינתיים לוקחים את האבקת מרק בצל, הקונפלור ,המיונז ,והתבלינים וה2 כפות פירורי לחם, ומערבבים. .


  • 3

    מורחים את הפוטטס בתערובת שהכינו ומכניסים בתנור שחומם מראש 200 מעלות ל40 דקות..


  • 4

    בתיאבון(:.


1

לוקחים את התפוח אדמה עם הקליפה שוטפים במים וחוצים ל4 רבעים לאורך שמים בסיר עם מים ומרתיחים 5 דקות ומסננים מסדרים על תבנית מרופדת בנייר אפייה להתקרר..


2

לבינתיים לוקחים את האבקת מרק בצל, הקונפלור ,המיונז ,והתבלינים וה2 כפות פירורי לחם, ומערבבים. .


3

מורחים את הפוטטס בתערובת שהכינו ומכניסים בתנור שחומם מראש 200 מעלות ל40 דקות..


4

בתיאבון(:.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים