אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני ירקות

964
צפיות

מוקפץ ירקות אסייתי

המתכון של
מוקפץ ירקות אסייתי

מוקפץ שמתאים לארוחת צהריים או ערב עם או בלי תוספת פחממה וחלבון.

  • קטגוריהירקות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • שעועית ירוקה קפואה 1/2 שקית
  • 6 שיני שום פרוס ל- 4 בערך
  • 1 גזר
  • 1 גמבה אדומה
  • 1 בצל סגול
  • שמן אגוזים כמה כפות
  • שמן שומשום 2 כפות
  • כף חמאת בוטנים
  • רוטב אסייתי מתוק של אסם כמה כפות
  • צ'ילי מתוק גרוס תבלין כפית
  • מעט שומשום שחור (לא חובה)
אופן ההכנה
  • 1

    לבשל במחבת רחבה כ30 דקות ולערבב תוך כדי. .


  • 2

    אפשר לאכול גם עם ספגטי כתוספת..


  • 3

    אפשר להוסיף סלמון או חזה עוף למוקפץ..


  • 4

    מתאים לעד 3 איש אז מומלץ להכפיל כמויות לפי הצורך..


  • 5

    ניתן להחליף שמן אגוזים בשמן זית או שמן קנולה..


  • 6

    במקום רוטב אסייתי של אסם ניתן לשים ג'ינג'ר, סילאן, רוטב סויה קיקומן ,לימון ,חומץ, שום גבישי..


1

לבשל במחבת רחבה כ30 דקות ולערבב תוך כדי. .


2

אפשר לאכול גם עם ספגטי כתוספת..


3

אפשר להוסיף סלמון או חזה עוף למוקפץ..


4

מתאים לעד 3 איש אז מומלץ להכפיל כמויות לפי הצורך..


5

ניתן להחליף שמן אגוזים בשמן זית או שמן קנולה..


6

במקום רוטב אסייתי של אסם ניתן לשים ג'ינג'ר, סילאן, רוטב סויה קיקומן ,לימון ,חומץ, שום גבישי..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים