הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהעוגת שוקולד חלומית שלקחתי מהקבוצה (קרדיט ענק למור דיין אוניל), הכנתי אותה כשרה לפסח אבל אפשר גם לא
לערבב את כל המרכיבים ביחד (להיזהר מערבוב יתר).
לשמן תבנית או אחת גדולה או 2 אינגליש קייק, ליצוק את התערובת להכניס לתנור לכ-40 דקות (או עד שקיסם יוצא לח).
להכנת הגנאש- בסיר להביא את השמנת המתוקה לרתיחה ולהוסיף את השוקולד המריר (אפשר להוסיף סוכר אם זה מר מידי או לחילופין להחליף את השוקולד המריר בשוקולד חלב), להנמיך את האש ולערבב כל הזמן עד תערובת חלקה .
כשהעוגה יוצאת מהתנור, "לחורר" אותה בעזרת קיסם (כדי שהשוקולד המומס ייזל לבפנים) וליצוק את השוקולד מעליה .