להפריד ביצים ,.ואת החלבונים להקציף עם כוס סוכר לקצף חלק ורך.
את החלמונים לשים בצד בקערה..
2
לקחת סיר לשים בתוכו מחמאה, סוכר וניל ,קקאו, לשים על הגז ולערבב עד לתערובת חלקה ..לוקחים שופכים על החלמונים(צהובים) מהר מהר וטוב טוב.. ואז לנפות את הקמח תופח של פסח ולערבב בתוך תערובת השוקולד..
3
לחזור לקצף לשים רבע בתוך התערובת שוקולד ולערבב טוב טוב ועם הקצף הנותר לשפוך ולערבב בתנועות קיפול..
4
לשמן תבנית מספר 24 עגולה ולאפות בחום 180 מעלות 10 דקות מראש ל40 עד 45 דקות..
5
את השוקולד המריר והחצי שמנת מתוקה לשים על הגז ולערבב עד לגנאש לעשות בעוגה חורים עם קיסם ולשפוך על העוגה בעודה חמה..
6
בהצלחה(:.
1
להפריד ביצים ,.ואת החלבונים להקציף עם כוס סוכר לקצף חלק ורך.
את החלמונים לשים בצד בקערה..
2
לקחת סיר לשים בתוכו מחמאה, סוכר וניל ,קקאו, לשים על הגז ולערבב עד לתערובת חלקה ..לוקחים שופכים על החלמונים(צהובים) מהר מהר וטוב טוב.. ואז לנפות את הקמח תופח של פסח ולערבב בתוך תערובת השוקולד..
3
לחזור לקצף לשים רבע בתוך התערובת שוקולד ולערבב טוב טוב ועם הקצף הנותר לשפוך ולערבב בתנועות קיפול..
4
לשמן תבנית מספר 24 עגולה ולאפות בחום 180 מעלות 10 דקות מראש ל40 עד 45 דקות..
5
את השוקולד המריר והחצי שמנת מתוקה לשים על הגז ולערבב עד לגנאש לעשות בעוגה חורים עם קיסם ולשפוך על העוגה בעודה חמה..