אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר עוגות שוקולד

5,022
צפיות

עוגת שוקולד, מלית ממרח גבינה בטעם שוקולד ואגוזים, ציפוי אגוזי לוז

המתכון של
עוגת שוקולד, מלית ממרח גבינה בטעם שוקולד ואגוזים, ציפוי אגוזי לוז

טעמים כאלה יש רק בגן עדן!!!

  • קטגוריהעוגות
  • מספר מנות8 מנות
  • זמן הכנה60 דקות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • קטגוריה: עוגות
  • זמן הכנה: 60 דקות
  • כשרות: כשר חלבי
  • מספר מנות: 8 מנות
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • עוגת שוקולד
  • 1 חבילה סוכר וניל
  • 2 כוסות סוכר
  • 3/4 כוס שמן
  • 1/3 1 כוסות קמח
  • 41/2 כף קקאו
  • 1 חבילה אבקת אפייה
  • 1 כוס חלב
  • 5 יחידות ביצים
  • מלית
  • 250 גרם גבינה לבנה
  • 250 גרם ממרח גבינה שוקולד ואגוזים
  • 2 חבילות סוכר וניל
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1 קופסא שמנת מתוקה
  • ציפוי
  • 100 גרם שוקולד מריר
  • 1/4 כוס שמנת מתוקה
  • 1 כוס אגוזי לוז
אופן ההכנה
  • 1

    מקציפים את החלבון עם חצי כוס סוכר, מוסיפים שמן, קקאו, חלב, קמח, א. אפייה, וניל בקערה נפרדת מערבבים את החלמונים עם כוס וחצי סוכר, מוסיפים לתערובת החלבונים..


  • 2

    משמנים תבנית עגולה 26 או תבנית מחולקת למשולשים, שופכים את התערובת ואופים 170 מעלות כ 40 דקות..


  • 3

    מקציפים שמנת מתוקה, מוסיפים סוכר וניל, תמצית וניל, גבינות, חוצים את העוגה או המשולשים, ממלאים בתערובת הגבינה ומניחים את החלק השני מעל, ממיסים במיקרו שוקולד עם שמנת מתוקה, מורחים על העוגה..


  • 4

    אגוזי לוז- מעבירים לתבנית, מכניסים לתנור לרבע שעה, מערבבים מידי פעם, טוחנים במעבד מזון, מפזרים על העוגה, מקפיאים כארבע שעות, מסירים מהתבנית ומניחים בצלחת הגשה...


  • 5

    *** למראה מושלם.. אפשר לנעוץ מקל מגנום בכל משולש...


1

מקציפים את החלבון עם חצי כוס סוכר, מוסיפים שמן, קקאו, חלב, קמח, א. אפייה, וניל בקערה נפרדת מערבבים את החלמונים עם כוס וחצי סוכר, מוסיפים לתערובת החלבונים..


2

משמנים תבנית עגולה 26 או תבנית מחולקת למשולשים, שופכים את התערובת ואופים 170 מעלות כ 40 דקות..


3

מקציפים שמנת מתוקה, מוסיפים סוכר וניל, תמצית וניל, גבינות, חוצים את העוגה או המשולשים, ממלאים בתערובת הגבינה ומניחים את החלק השני מעל, ממיסים במיקרו שוקולד עם שמנת מתוקה, מורחים על העוגה..


4

אגוזי לוז- מעבירים לתבנית, מכניסים לתנור לרבע שעה, מערבבים מידי פעם, טוחנים במעבד מזון, מפזרים על העוגה, מקפיאים כארבע שעות, מסירים מהתבנית ומניחים בצלחת הגשה...


5

*** למראה מושלם.. אפשר לנעוץ מקל מגנום בכל משולש...


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים