להפריד ביצים ובקערת המקסר להקציף החלבונים לשים את הסוכר בהדרגה..
2
בקערה שניה לערבב את הקמח שוקולית וקקאו ולהוסיף את החלמונים וקצף החלבונים שהקצפנו בתנועות קיפול. ואת שמן והמים וחצי מהשמנת הצמחית/מתוקה....
3
בהדרגה ותוך כדי בחישה..
4
לאחר שהתערובת אחידה וללא גושים ...לשמן תבנית 24-26 ולאפות בתנור שחומם מראש 170 כ 30 דק לבדוק עם קיסם..
5
לאחר שהעוגה מוכנה לעשות עם קיסם חורים ולשפוך על כולה גנאש-מחצי קופסא של שמנת מתוקה/צמחית (שהרתחנו קודם בפולסים במיקרו) וחפיסת שוקולד מריר 100 גר. לערבב היטב. וליצוק על העוגה.
6
תהנו באהבה -הילה💟.
7
לקישוט-להמיס שוקולד לבן-במיקרו בפולסים, או על בן מארי..
8
להכניס לשקית זילוף לעשות חור קטן ולקשט כיד הדמיון..
1
להפריד ביצים ובקערת המקסר להקציף החלבונים לשים את הסוכר בהדרגה..
2
בקערה שניה לערבב את הקמח שוקולית וקקאו ולהוסיף את החלמונים וקצף החלבונים שהקצפנו בתנועות קיפול. ואת שמן והמים וחצי מהשמנת הצמחית/מתוקה....
3
בהדרגה ותוך כדי בחישה..
4
לאחר שהתערובת אחידה וללא גושים ...לשמן תבנית 24-26 ולאפות בתנור שחומם מראש 170 כ 30 דק לבדוק עם קיסם..
5
לאחר שהעוגה מוכנה לעשות עם קיסם חורים ולשפוך על כולה גנאש-מחצי קופסא של שמנת מתוקה/צמחית (שהרתחנו קודם בפולסים במיקרו) וחפיסת שוקולד מריר 100 גר. לערבב היטב. וליצוק על העוגה.
6
תהנו באהבה -הילה💟.
7
לקישוט-להמיס שוקולד לבן-במיקרו בפולסים, או על בן מארי..
8
להכניס לשקית זילוף לעשות חור קטן ולקשט כיד הדמיון..