להמיס במיקרו עד לגנאש חלק עד שהשוקלד נמס בשמנת מערבבים בעזרת מרית ושופכים על העוגה
אופציה גנאש 2
3 כפות ממרח שוקולד שרוצים שחר/ נוטלה
להמיס בצלחת כדקה וחצי עד שהשוקלד נמס וליצוק על העוגה
ניתן גם להשים על הגנאש קוקוס סוכריות צבעוניות לקישוט
אופציה 3
לפזר אבקת סוכר לפי הטעם/ העין
אופן ההכנה
1
בקערה מערבבים עם כף/ מטרפה את הביצה והסוכר עד שהסוכר נטמע בביצה מוסיפים שמן מים ותמצית וניל.
2
בקערה נוספת שמים את היבשים קמח,קקאו, שוקולית, אבקת אפייה סודה לשתייה, ומערבבים עד שהתערובת נצבעת בחום מוסיפים את הנוזלים ומאחדים מערבבים היטב עד שהיבשים נטמעים היטב ואין גושים ובועות בתערובת עד לקבלת תערובת חלקה שוקולדית .
3
משמנים תבנית סיליקון בגודל קטן בינוני כמו בתמונה ראו תמונת מתכון .
4
ואופים במיקורגל למשך כ6 דקות לנעוץ קיסם אם יוצא חלק להוציא את העוגה.
5
מכינים את הגנש במיקרו ממיסים את שמנת מתוקה ושוקולד מריר/ כף ממרח ומורחים בעזרת מרית על העוגה. בתאבון תהנו מהעוגה .
1
בקערה מערבבים עם כף/ מטרפה את הביצה והסוכר עד שהסוכר נטמע בביצה מוסיפים שמן מים ותמצית וניל.
2
בקערה נוספת שמים את היבשים קמח,קקאו, שוקולית, אבקת אפייה סודה לשתייה, ומערבבים עד שהתערובת נצבעת בחום מוסיפים את הנוזלים ומאחדים מערבבים היטב עד שהיבשים נטמעים היטב ואין גושים ובועות בתערובת עד לקבלת תערובת חלקה שוקולדית .
3
משמנים תבנית סיליקון בגודל קטן בינוני כמו בתמונה ראו תמונת מתכון .
4
ואופים במיקורגל למשך כ6 דקות לנעוץ קיסם אם יוצא חלק להוציא את העוגה.
5
מכינים את הגנש במיקרו ממיסים את שמנת מתוקה ושוקולד מריר/ כף ממרח ומורחים בעזרת מרית על העוגה. בתאבון תהנו מהעוגה .