2 כוסות קמח רגיל + שקית אבקת אפייה או תופח ( אם תופח אין צורך באבקת אפייה
רבע כפית סודה לשתייה
1 כוס מים רותחים
לגנאש
חצי מיכל שמנת מתוקה
150 גרם שוקולד
אופן ההכנה
1
להקציף ביצים עם הסוכרים 7 עד 10 דקות בהמהירות גבוהה..לאחר מכן לנפות קמח קקאו שוקולית סודה ולערבב..
2
לשים בכוס שמן ובעוד כוס מים רותחים.
3
להנמיך את פעולת המיקסר ..ולהוסיף ב3 פעמים קמח שמן מים עד שנבלע ..להוציא מהמיקסר לערבב עם לקקן ולהוסיף כף תמצית וניל ולערבב..
4
לשמן תבנית מספר 24 או רינג 22 או 24 ..(אופן ההכנה ברינג לקחת נייר כסף על השיש ולפרוס ומעל נייר אפייה ולסגור במשולשים את הקצוות וככה היא סגורה)לשמן לשים תרינג על תבנית אפייה ולשפוך תתערובת ולאפות בחום 180 מעלות תנור שחומם מראש 10 דקות ל45 דקות..
5
לגנאש.
6
בסיר על הגז לשים ולערבב לחורר תעוגה ולשפוך..
7
לפני הגנאש הרטבתי תעוגה עם חצי כוס מים רותחים מהול בכף נס קפה ושפכתי על העוגה..
8
השתמשתי בכוס חד פעמי לשתייה חמה..
1
להקציף ביצים עם הסוכרים 7 עד 10 דקות בהמהירות גבוהה..לאחר מכן לנפות קמח קקאו שוקולית סודה ולערבב..
2
לשים בכוס שמן ובעוד כוס מים רותחים.
3
להנמיך את פעולת המיקסר ..ולהוסיף ב3 פעמים קמח שמן מים עד שנבלע ..להוציא מהמיקסר לערבב עם לקקן ולהוסיף כף תמצית וניל ולערבב..
4
לשמן תבנית מספר 24 או רינג 22 או 24 ..(אופן ההכנה ברינג לקחת נייר כסף על השיש ולפרוס ומעל נייר אפייה ולסגור במשולשים את הקצוות וככה היא סגורה)לשמן לשים תרינג על תבנית אפייה ולשפוך תתערובת ולאפות בחום 180 מעלות תנור שחומם מראש 10 דקות ל45 דקות..
5
לגנאש.
6
בסיר על הגז לשים ולערבב לחורר תעוגה ולשפוך..
7
לפני הגנאש הרטבתי תעוגה עם חצי כוס מים רותחים מהול בכף נס קפה ושפכתי על העוגה..