ספר עוגות שוקולד
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
קמח אוסם תופח כשר לפסח שקית 200 גרם.(אפשרי שקית וחצי)..
-
-
3/4 כוס מיץ תפוזים או מים.
אופן ההכנה
-
1
להקציף חלבונים עם חצי כוס סוכר לקצף יציב..
-
2
לשים בצד .
-
3
להקציף חלמונים עם כוס סוכר לקצף תפוח להוסיף סוכר וניל ..
-
4
את השמן להוסיף לחלמונים בזרם דק ולהמשיך להקציף לקצף יציב...
-
5
להוסיף קמח שערבבנו עם הקקאו ואבקת אפיה ואת המיץ תפוזים..
-
6
לערבב עד לאיחוד..
-
7
לקפל את החלבונים לעיסה..
-
8
לשמן תבנית גודל 24 רק את התחתית..
-
9
להוסיף את העיסה..
-
10
לאפות ב180 מעלות 45 דקות או עד שקיסם יוצא יבש...
-
11
לציפוי..
-
12
להמיס במקרוגל חצי קופסא שמנת מתוקה וחבילה שוקולד מריר ולצפות.
1
להקציף חלבונים עם חצי כוס סוכר לקצף יציב..
2
לשים בצד .
3
להקציף חלמונים עם כוס סוכר לקצף תפוח להוסיף סוכר וניל ..
4
את השמן להוסיף לחלמונים בזרם דק ולהמשיך להקציף לקצף יציב...
5
להוסיף קמח שערבבנו עם הקקאו ואבקת אפיה ואת המיץ תפוזים..
6
לערבב עד לאיחוד..
7
לקפל את החלבונים לעיסה..
8
לשמן תבנית גודל 24 רק את התחתית..
9
להוסיף את העיסה..
10
לאפות ב180 מעלות 45 דקות או עד שקיסם יוצא יבש...
11
לציפוי..
12
להמיס במקרוגל חצי קופסא שמנת מתוקה וחבילה שוקולד מריר ולצפות.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים