ספר עוגות שוקולד
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
3/4 כוס קמח תופח כשר לפסח
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
להקציף חלבונים עם סוכר לקצף יציב...
-
2
להוציא 2 כפות קצף ולשים בצד.
-
3
להוסיף את הקוקוס בתנועת קיפול...
-
4
לשים בצד.
-
5
לקערת המיקסר נוסיף חלמונים נקציף עם סוכר לקצף תפוח להוסיף את השמן.
-
6
בזרם דק..
-
7
נוסיף סוכר וניל..
-
8
לערבב קמח עם קקאו ושוקולית..
-
9
נוסיף לחלמוניםנוסיף את החלב נערבב עד לאיחוד..
-
10
נוסיף 2 כפות מהקצף ונערבב בתנועת קיפול...
-
11
בתבנית 24..
-
12
נשטח את שכבת השוקולד.
-
13
מעל שכבת קוקוס..
-
14
תנור שחומם מראש על 180 מעלות עד שקיסם יוצא יבש...
-
15
נחמם שמנת מתוקה עם שוקולד דקה במיקרוגל נערבב.
-
16
כשהעוגה קרה נשפוך מלמעלה.
1
להקציף חלבונים עם סוכר לקצף יציב...
2
להוציא 2 כפות קצף ולשים בצד.
3
להוסיף את הקוקוס בתנועת קיפול...
4
לשים בצד.
5
לקערת המיקסר נוסיף חלמונים נקציף עם סוכר לקצף תפוח להוסיף את השמן.
6
בזרם דק..
7
נוסיף סוכר וניל..
8
לערבב קמח עם קקאו ושוקולית..
9
נוסיף לחלמוניםנוסיף את החלב נערבב עד לאיחוד..
10
נוסיף 2 כפות מהקצף ונערבב בתנועת קיפול...
11
בתבנית 24..
12
נשטח את שכבת השוקולד.
13
מעל שכבת קוקוס..
14
תנור שחומם מראש על 180 מעלות עד שקיסם יוצא יבש...
15
נחמם שמנת מתוקה עם שוקולד דקה במיקרוגל נערבב.
16
כשהעוגה קרה נשפוך מלמעלה.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים