הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמה[שלב א].
להמיס את השוקולד.
להקציף במיקסר המרגרינה והחמאה, להוסיף סוכר,.
להוסיף את השוקולד .ולבסוף להוסיף את הביצים שלמות.
[שלב ב].
מפרידים רבע מכמות העיסה ושמים בצד, מרסקים פקנים ומוסיפים לעיסה שנותרה יחד עם פרורי לחם..
אופים בתנור את העיסה עם הפקנים ופירורי הלחם 25 דקות בחום בינוני(150-200).
להוציא מהתנור לתת להתקרר , וכאשר התקרר לצקת מלמעלה את רבע הכמות ששמנו בצד ולהכניס למקרר ..