קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
[שלב א]
להמיס את השוקולד
להקציף במיקסר המרגרינה והחמאה, להוסיף סוכר,
להוסיף את השוקולד .ולבסוף להוסיף את הביצים שלמות
[שלב ב]
מפרידים רבע מכמות העיסה ושמים בצד, מרסקים פקנים ומוסיפים לעיסה שנותרה יחד עם פרורי לחם.
אופים בתנור את העיסה עם הפקנים ופירורי הלחם 25 דקות בחום בינוני(150-200)
להוציא מהתנור לתת להתקרר , וכאשר התקרר לצקת מלמעלה את רבע הכמות ששמנו בצד ולהכניס למקרר .