אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר עוגות שוקולד

1,917
צפיות

עוגת שוקולד שוקולדית

המתכון של
עוגת שוקולד שוקולדית

עוגה קלה להכנה טעימה ומרשימה

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 4 ביצים גדולות
  • 1 כוס סוכר
  • חצי כוס שמן
  • 2 כוסות קמח +אבקת אפיה/קמח תופח
  • חצי כוס קקאו מנופה
  • כפית סודה לשתיה
  • חצי כפית מלח
  • כוס מים רותחים להכניס כפית נס קפה ולערבב
  • לקרם שוקולד
  • 200 גרם שוקולד מריר/חלב
  • קופסה שמנת מתוקה
  • כפית נס קפה
  • מדידה על פי כוס חד"פ לשתיה חמה.
אופן ההכנה
  • 1

    אופן ההכנה.


  • 2

    קציפת ביצים עם בלון מיקסר..


  • 3

    לשים בקערת המיקסר את הביצים לא מפרידים.


  • 4

    ומפעילים את המיקסר בעוצמה בינונית למשך דקה..


  • 5

    מוסיפים בהדררגה את הסוכר ומקציפים במשך 6 דקות מלאות..


  • 6

    כעבור 6 דקות תתקבל קציפה תפוחה ובהירה..


  • 7

    להנמיך את עוצמת המיקסר למהירות חלשה..


  • 8

    להוסיף את השמן הקמח +אבקת אפיה את הקקאו .


  • 9

    אבקת הסודה לשתיה המלח ובסוף את המים הרותחים שבתוכם הכפית נס קפה..


  • 10

    להמשיך להקציף עד לקבלת בלילה חלקה ודלילה. .


  • 11

    ליצוק לתבנית עגולה משומנת מעט עם חור או בלי או ל-2 אינגליש קייק ..


  • 12

    להכניס לתנור שחומם מראש על 180 מעלות מצב אפיה למשך 40 דקות או לבדוק בעזרת שיפוד עץ אם יוצא יבש העוגה מוכנה..


  • 13

    לצנן בטמפרטורת החדר.


  • 14

    ולאחר להכין את הקרם..


  • 15

    הכנת הקרם:.


  • 16

    בסיר קטן להביא לרתיחה את השמנת המתוקה.


  • 17

    לכבות את הגז ולהוסיף את השוקולד וכפית אבקת נס קפה ולערבב עד לקבלת קרם חלק ומבריק. .


  • 18

    לשפוך על העוגה לאחר שהיא התקררה..


  • 19

    להכניס לשעתיים בתוך המקרר ואז לפרוס ולהתענג❤.


1

אופן ההכנה.


2

קציפת ביצים עם בלון מיקסר..


3

לשים בקערת המיקסר את הביצים לא מפרידים.


4

ומפעילים את המיקסר בעוצמה בינונית למשך דקה..


5

מוסיפים בהדררגה את הסוכר ומקציפים במשך 6 דקות מלאות..


6

כעבור 6 דקות תתקבל קציפה תפוחה ובהירה..


7

להנמיך את עוצמת המיקסר למהירות חלשה..


8

להוסיף את השמן הקמח +אבקת אפיה את הקקאו .


9

אבקת הסודה לשתיה המלח ובסוף את המים הרותחים שבתוכם הכפית נס קפה..


10

להמשיך להקציף עד לקבלת בלילה חלקה ודלילה. .


11

ליצוק לתבנית עגולה משומנת מעט עם חור או בלי או ל-2 אינגליש קייק ..


12

להכניס לתנור שחומם מראש על 180 מעלות מצב אפיה למשך 40 דקות או לבדוק בעזרת שיפוד עץ אם יוצא יבש העוגה מוכנה..


13

לצנן בטמפרטורת החדר.


14

ולאחר להכין את הקרם..


15

הכנת הקרם:.


16

בסיר קטן להביא לרתיחה את השמנת המתוקה.


17

לכבות את הגז ולהוסיף את השוקולד וכפית אבקת נס קפה ולערבב עד לקבלת קרם חלק ומבריק. .


18

לשפוך על העוגה לאחר שהיא התקררה..


19

להכניס לשעתיים בתוך המקרר ואז לפרוס ולהתענג❤.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים